Arama sonuçları: *

1. V

Warzone Fps Drop Sorunu

Warzone’u ultra ayarlarda oynama, fsr3 aç, motion blur kapat
  2. V

Display hatası/ renk bozulması

herhangi bir önerisi olan var yok mu :(
  3. V

Display hatası/ renk bozulması

Sizce bu hatayı neden yaşıyor olabilirim? Pcde farklı herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Başka oyunlardada yaşanan bir durum yok. Sadece bu oyuna özel alt+tabdan döndüğümde arada yaşadığım bir hata. Oyunda başka yaşayan görmedim. Fullscreende ve normal çözünürlük 2 olmasına rağmen...
  4. V

Kasa çalışıyor ama ekran yok klavye ışığı yok kulaklık ışığı yok mouse ışığı yok

silgi ile yumuşak olarak silerken selulozik tiner ile kullanabilirsiniz. Eski sistemimde aynı sorunu yaşamıştım fakat bende git geller olmuyordu. Diş fırçasını selulozik tiner ile bütün ana kart ram ekran kartı bölgelerini temizleyip. Çoğu anakartta ekran kartının altında bulunan BİOS Pilini...
  5. V

Sonunda toplaması bitti. 53K’lık yeni sistem yorum önerilerinizi alabilirim , bu fiyata daha iyi ne olabilirdi

Umarım hocam işlemci gerçekten muhteşem, undervolt ısı için önemli. 1703500543 Zamanının og filmi hocam 😅 teşekkür ettim
  6. V

Sonunda toplaması bitti. 53K’lık yeni sistem yorum önerilerinizi alabilirim , bu fiyata daha iyi ne olabilirdi

Bu fiyata 4070ti diyorsunu fakat ekran kartını 16.300 e aldım. Anakartı B650 almama sebebim soğutmaları ve daha sonrasında 8000 alacağım için. Ayrıca b650 tomahawk 7k x670e yi 9kya aldım. Bitfenix dediğinizin yabancı incelemesini bulamadım. Msi şuan için soğuk ve sessiz iyi gidiyor 1703500237...
  7. V

Bütün bu dediklerinizi artılıyorum ek olarak fiyat farkı ön görülünce seçim çok açık
  8. V

hocam hakkınız var birazda o yüzden amd tercih ettim zaten. 4070 vram olarak çok kötü
  9. V

Hocam arada 10k var zamanında görsem 10k farkı öderdim fakat performans olarak çok tatmin edici şuan
  10. V

Hocam hepsi fiyat bandının altına geldiği için birazda sıvı soğutma 3200 psu 3500 1703494070 7900ün modeli bulk kutusuz çıplak kart
  11. V

2 yada 3 hafta önce incehesap gecesinden aldım kutusuz olarak
  12. V

Eyvallah hocam yok mu eleştiri :D 1703493330 16.500 e aldım ekran kartını. 4070ti bulabilir misin bilmiyorum o fiyat bandına. Daha ucuz ve yakın performans olduğundan dolayı amd tercih ettim.
  13. V

Cod da şuan için çok memnunum tepki süresi de hoşuma gitti cod daha hızlı bir oyun aslında hissetmedim hiç gecikme
  14. V

mouse deluxe m800 pro hocam https://shop.connectgame.com.tr/products/delux-m800-pro-kablosuz-ultra-hafif-gaming-mouse-paw3395-beyaz-extra-paket indirimde forumdan 999tl iken almıştım. klavyede aliexpressden aldım beklediğimden çok daha iyi çıktı tepki süresi...
  15. V

ilk seferdi herkese biraz dalaşa dalaşa böyle bir şekil aldı teşekkür ediyorum.
  16. V

Öncelikle fruit party sağolsun. Toplaması yaklaşık 2 ay sürdü. Şuan için fpsler çok güzel, Cod warzone oyununda 2K sabit 240fps ile oynayabiliyorum. İşlemci: Ryzen 7 7800x3D (düşük voltaj kullanıyorum fps yeterli olduğu ve ısıyı 70 sınırında tutuyor) Ekran : 7900 GRE Anakart: MSİ x670E...
  17. V

EXPO Aktif edildiğinde PC çok geç açılıyor ne yapmam gerekiyor !!!

aynı sistem bende de var 7800x3d düşük voltaj ve expo açık çok geç geliyor kendine +up
  18. V

Yeni gelen ekran kartını takmak

Arkadaşlar merhaba, b450m h ryzen 5500 sistemimde takılı olan gtx970 yerine yeni bilgisayarın parçaları tamamlanana kadar 7900 GRE ekran kartını sisteme takıp çalıştırsam sorun yaşar mıyım? zararı olur mu sisteme. Dar boğaz tabii ki olur ama işlemci ve diğer parçaları beklerken denemek...
Top Bottom