Arama sonuçları: *

1. W

Monster (Mavi Ekran hatası)

diyelim ki ramlardan kaynaklı olsun yeni bir bilgisayar olduğu için anlamlandıramıyorum hani 3-4 ay kullansam neyse de bu ramlar 0 bir bilgisayarda hata verme ihtimali var mı ki ? varsayalım ramlardan kaynaklıysa ne yapılması gerekiyor söyler misin acaba bir bilgisayarcıyla görüşüp ramlarda...
  2. W

hocam tam da mail atmak üzereydim. Öncelikle teknik servise yolladım geri geldiğinde bir form bırakmışlar yapılan işlemler diye "işletim sisteminde yaşanan soruna istinaden sistemi sıfırlamışlar ve dediklerine göre bana göre şüpheli kontroller yapılmış Bir sistem sorunu olduğu tespit edilmiş ve...
  3. W

biliyorum biliyorum. sürücülerim güncel
  4. W

En son çare o daha dün geldi dediğim gibi servisten bi kaç gün hevesimi alacağım. Yine de forumdaki kişiler ne diyecek merak ediyorum belki çözmüş olanlar vardır ya da akıl fikir verirler bana ona göre hareket ederim.
  5. W

ilk aldığım da öyle yaptım malesef, sonra düzelttim format atıp bu sefer güncellerini aradım olmadı teknik servise yolladım sıfır bilgisayarı onlarda tekrar sıfırlayıp bana yolladılar güler misin ağlar mısın :D ve mavi ekranın sebebini sürücüleri tekrar kurduğum içinmiş kuruluymuş önceden. Yine...
  6. W

bilgisayar elime geçtiği gibi orjinal oyun yükledim korsan oyun indirmeden önce epic games'ten (gta5) sonuç aynı. o kadar para vermişim orjinal açar alır oynarım mantığıyla hareket ettim ama sonuç değişmeyince bi iki farklı korsan oyunu denemek istedim yani büyük ihtimalle virüsten kaynaklı...
  7. W

Öncelikle merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak kısa bir süreçten bahsetmem gerekiyor. Monster tulpar t6 3.2.5 bilgisayarımı yeni aldım. 14 şubat siparişini verdiğim elime 22 şubatta geçti süreç boyunca max 10 gün kullanabildim bu 10 gün mavi ekran hatasını düzeltmeye çalışmakla uğraştım daha...
Top Bottom