Arama sonuçları: *

1. wozly

RTX 3060 i7 10700f darboğaz yapar mı?0 1080p

kart limiti yetmedi kanka,başvuruda bulunduk süreç içerisinde bakınıyorum ya bende :D 1617794697 kart limiti yetmedi kanka,başvuruda bulunduk süreç içerisinde bakınıyorum ya bende :D 1617794717 pardon 2 cevap olmuş nasıl olduysa :(
  2. wozly

RTX 3060 i7 10700f darboğaz yapar mı?0 1080p

Sistem linki var mı? bende sistem almaya çalşıyorumda hala :D
  3. wozly

Harddisk Aşırı Yavaş İşlemler

Evet,önceden bir konu açmıştım bilgisayar darbe sonucu açılmıyor diye.Ondan Sonra zaten bu yavaşlamalar vs oldu,yeni bir harddisk alma vakti geldi sanırsam 1616570744 Bahsettiğim Konu 1616571020 24 Mb/s civarı gezdi sonuçlar.
  4. wozly

Bu şekilde ilerliyor.
  5. wozly

Hemen deniyorum 1616567214 Şöyle bir hata alıyorum 1616567310 Sanırım Ömrü Bitmiş Şimdiden 2 Kırmızı Oldu
  6. wozly

Hayır , nasıl yapacağımı bilmiyorum 1616567067 İçi tamamen boş denilebilir sadece GTAV Yüklü.
  7. wozly

Merhabalar,son zamanlarda harddisk ile yaptığım işler neredeyse imkansız hiçbirşeyi yapamıyorum. Gördüğünüz gibi oyunumun konumunu değiştirmek istedim fakat bu şekilde aşırı yavaş ilerliyor,arada sırada 10 MB/sn'e çıkıyor ama genel olarak böyle. Yardımcı Olabilir iseniz çok sevinirim.
  8. wozly

Format Sırasında Sadece Windows'un Olduğu Sürücüyü Sıfırlama

Merhabalar,saçma bir nedenden dolayı sadece c diskine yani windows'un kurulu olduğu dizine format atmak istiyorum,format sırasında böyle bir şey i seçme imkanım vs var mıdır? (Yerel Disk D'de Önemli Dosyalarım Olduğu İçin Sİlinmesini İstemiyorum.)
  9. wozly

Darbe Sonucu Bilgisayar Açılmıyor

Sorunu Sonunda Çözdüm Harddisk ve ssd yerinden oynamış sadece herkese ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum
  10. wozly

asdlkasdkjagsdjagsdasdasd
  11. wozly

2 Yıllık Klavye olunca biraz öyle oluyor :D
  12. wozly

sabah denediğimde girdi diye hatırlıyorum fakat tam emin değilim iş çıkışı tekrardan deneyeceğim
  13. wozly

başka bir ssd yok elimde maalesef , biosa giriyordu diye hatırlıyorum tekrar bir bakayım en iyisi
  14. wozly

Tabii eve geçince deneyeceğim fakat windows kurulu olmadan bilgisayarın açılma şansı var mı
  15. wozly

Ssd'e kuruluydu
  16. wozly

2 Adet HDD Ve 1 Adet SSD Var Sanırsam Hepsi şuan bozuldu
  17. wozly

anlıyorum sadece minik bir oyuncu dili ile bir şey ekledim,tekrardan özür dilerim birdaha olmaz
  18. wozly

anladım herkese teşekkür ederim giden yılların hesabı olmaz galiba artık
  19. wozly

gönderiyi düzenlemeye çalıştım fakat yapamadım,bakmasanda olur rahatına bak 1615821873 teşekkür ederim :(
Top Bottom