Arama sonuçları: *

1. wtka

OYUN OYNARKEN MOUSE YAN MONİTORE GECİYOR !!

oyunlar pencereli tam ekranda mı tam ekranda mı 1731578896 tam ekranda yanlış bilmiyorsam olmuyor
  2. wtka

Sistem yukseltme yapmam gerek

hocam yapar ama elinizdeki işlemciden çok çok daha az yapar
  3. wtka

hocam daha güçlü işlemcide takarsınız ama mosfetler sıkıntı yaratır gibi 5600 idealdir
  4. wtka

Ekrandaki klavye izleri nasıl çıkartacağım?

kir değilse bilgisayarı kapattıktan sonra ekranı bir süre kapatmayın ve macun değişimi bakımlarını falan yapın
  5. wtka

Ekrandaki klavye izleri nasıl çıkartacağım?

boyadır o zaman hocam elinizde varsa tiner dökün bi beze az bir şey sonra silin geçecektir
  6. wtka

hocam biosu güncelleyip r5 5600 takabilirsiniz 1731564356 ayrıca elinizdeki işlemci yüzünden darboğaz oluyodur
  7. wtka

İşlemci yenileme önerisi?

elbet fark var ama çoğunluk sadece yen nesil olması olucak
  8. wtka

hocam am4 2 - 3 yıl daha idare etse am5 -ddr5 5-6 yıl idare eder ama alıcak olursanız da r5 5600 alın
  9. wtka

3k anakart desek 6k işlemci 3k da ramler 12k gibi evet 0 fiyatlarıyla
  10. wtka

2.el karışık toplarsan am5e geçersin 10kyla zaten eski parçalar idare edicek durumdaysa sadece işlemci anakart ram alıcaksın 1730113098 5600x te performansa göre değmicek bi fiyat farkı o yüzden
  11. wtka

alırsan 5600 al ama sistemim biraz daha yeni nesil olsun dersen am5 geç
  12. wtka

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor.

riserı çıkarıp dene olmadı dp kablosu satın al benim eski ekran kartında hdmi bozulmuştu ekran kartı bozuldu sanıyordum hdmi portuymuş
  13. wtka

Çözüldü✓ Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor.

ekran kartı nedir ve ekran kartının diğer girişlerini denedinmi dp var mı
  14. wtka

Sistem Yükseltecektim Tavsiye

ekran katını 4000serisine geçirerek başlayabilirsiniz
  15. wtka

Masaüstü sistemimi güncellemek istiyorum

yetmez gibi duruyor 1728638009 aslında yetebilir ama güncelleseniz daha iyi olur
  16. wtka

psu yu değiştirseniz iyi olur 750w yada 850w ile
  17. wtka

direk bu şekilde geçebilirsiniz çok darboğaz olacağını zannetmiyorum 1728637501 psu kaç w
  18. wtka

ACİL | B450M S2H anakart ile uyumlu ekran kartı ve işlemci yükseltme önerisi.

psu da sorun çıkmaz daha yeni nesil bir kart ama 3080 daha güçlü nasıl isterseniz oda size yeteceğini düşünüyorum
  19. wtka

ACİL | B450M S2H anakart ile uyumlu ekran kartı ve işlemci yükseltme önerisi.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-rtx-3080-gaming-oc-320-bit-gddr6x-10-gb-ekran-karti-1157546456/detay şu olabilir mesela
Top Bottom