Arama sonuçları: *

1. xMehmetcan

Çözüldü✓ Ssd ömrünü tamamlıyor mu

crystal disk markı indiriyorsunuz programı açıp test etmek istediğiniz diski secip en üstteki butona tıklayıp biraz bekledikten sonra veriler geliyor ekranınıza 1665836014 youtube de çok fazla video var zaten ordan bakarakta yapabilirisiniz
  2. xMehmetcan

rafa kalıdırıp sağlam ssdye format atmaya gidiyorum o halde teşekkürler ilginiz için :)
  3. xMehmetcan

peki şöyle bir şey yapsam diğer sağlam ssdimle bunu raid yapıp kullanmaya devam etsem bi sorun olur mu
  4. xMehmetcan

evet uzun zamandır kullandığım eski bir ssd
  5. xMehmetcan

test edip sonuçları paylaşacağım 1665833986 farklı test edebileceğim programlar önerebilir misiniz? teşekkürler 1665835299 farklı bir programla yaptığım test aynı sonuçları veriyor yaklaşık olarak
  6. xMehmetcan

aynı sonucu alıyorum
  7. xMehmetcan

Merhabalar uzun yıllardır kullandığım corsair ssdimi test etmek istedim ve yazma bölümünde bayağı bi düşük sonuç çıkarıyor ssd ömrünü tamamlıyor mu ? Diğer ssdim ve bu corsair ssdimi raid yapıp kullansam bi sorun olur mu acaba teşekkürler
  8. xMehmetcan

1728x1080 75HZ SORUNU

gpu ölçekleme özel yapılan çözünürlükleri bir nevi kabul ediyor gibi bişey onu açmadığın zaman 1728x1080 gibi özel çözünürlükleri görüyor fakat hz düşürüyor bi tık da olsa input lag yapıyor deseler de ben bi sıkıntı yaşamadım
  9. xMehmetcan

1728x1080 75HZ SORUNU

ayarlar>ekran ordan gpu ölçekleme açarsan sorunun çözülür
  10. xMehmetcan

Çözüldü✓ PUBG 1728x1080 60hz

hayır sadece pubgde 60hz oluyor diğer oyunlarda veya masaüstünde 75 oluyor
  11. xMehmetcan

Çözüldü✓ PUBG 1728x1080 60hz

Amd rx590 nitro kullanıyorum.pubg de 1728x1080 çözünürlüğünü ve hz 75 yapıyorum monitörüm 75 hz desteklediği için oluşturduktan sonra pubgde otomatik olarak 60hz oluyor.Çözümü var mı veya ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum (en son sürüm driver yüklü) Ayarlar>ekran>gpu ölçekleme açarak sorun...
Top Bottom