Arama sonuçları: *

1. xthepatates

Bilgisayar interneti görmüyor

Telefonun interneti de kabloyla bağlanmıyor. Driver da kuramıyorum. 1716979571 SORUN ÇÖZÜLDÜ (şimdilik) Güvenli başlattım ve son özellik güncellemelerini kaldır dedim fakat kaldırmadım. Ardından restart atınca bi sıkıntı kalmadı. Fakat tekrar eder mi? bilmiyorum.
  2. xthepatates

Maalesef hocam işe yaramadı 1716978071 Şuanda ağ ve internet ayarlarına giriş yapamıyorum, kendi kendine kapanıyor.
  3. xthepatates

Hocam fakat durduğu yerde ne olabilirki 1716973236 Dün internet paket değiştirdik onunla alakalı olabilirmi desem o da değil çünkü tv boxta sıkıntı yok.
  4. xthepatates

Denedim fakat olmadı maalesef
  5. xthepatates

Böyle hocam. 1716972210 Tv box var o bağlanıyor. Modemdede kablodada sıkıntı yok.
  6. xthepatates

2 kabloylada denedim ikiside çalışıyor fakat bilgisayara takınca çalışmıyor. Bilgisayar 1 aydır kapalıydı açtığımda böyle bir sorunla karşılaştım. Modemde bütün lan portlarını denedim fakat hepsinde aynı durum ve lan ışığı yanıp sönüyor. Ne yapmam gerekli? 1716971707 Böyle bir hata veriyor
  7. xthepatates

EPIC GAMES HACKLENMİŞ OLABİLİR

Hocam olanların 1/10 u sadece yazıyor burada. Az daha araştırıp yeni bir konu açarsanız çok daha iyi olabilir. En azından mogwitch nedir vs vs
  8. xthepatates

VİRÜSLERDEN FORMAT ATMADAN NASIL KURTULURUM

Malwarebytes bedavaya en iyi korumayı sağlar
  9. xthepatates

Oyun açılınca sistemden cızırtı sesi geliyor

asrock rx6700xt kullanıyorum ve araştırmalarıma göre insanların yarısı 6700xt de bu sorunu yaşadığını söylüyor. ama çok sinir bozucu bir ses ve bugüne kadar hiçbir sıkıntısı yoktu. 1 aydır paşa paşa kullanıyordum. herhangi bir şekilde bunu düzeltebilirmiyim? 1706806806 şuanda bunu yazarken...
  10. xthepatates

Oyun açılınca sistemden cızırtı sesi geliyor

Herhangi bir oyunu açtığımda sistemden cızırtı geliyor. Valorantta sadece açılırken 1 saniye cızırtı geliyor gidiyor ama cs 2 yi açınca çok yüksek seste bir cızırtı geliyor. Sebebi ne olabilir?
  11. xthepatates

overclock için yardım lazım

kule tipi ID-COOLING SE-214-XT kullanıyorum
  12. xthepatates

o da var hocam bütün parçalar için açtım bu konuyu 1703601273 ram halloldu gibi teşekkür ederim. fakat ekran kartı, işlemci vb nasıl olcak
  13. xthepatates

Autodayken 2400 e çekiyor. Xmp de ise böyle yazıyor
  14. xthepatates

anakart 4733 mhz ye kadar destekliyor. xmp açıp 4000mhz ye çektim. dahada yükseltmelimiyim ?
  15. xthepatates

rx 6700xt r5 5600 asrock b550m hdv 1tb m2 team t force 2x8 3600 mhz nasıl bir yol izlemem gerekiyor? ram frekansları 2400 olarak gözüküyor.
  16. xthepatates

Hazır sistem aldım fakat açılmıyor

Ben kendisine söyledim. Dedi ki sadece bu bilgisayara (satış yapılan, masaların açıldığı kendi bilgisayarı) indirme yapılabiliyor, diğerlerine istesende bişey indiremezsin dedi.
  17. xthepatates

Kurdum hocam, herşeyi yaptım. İtemsatış gibi sitelerden windows key alırsam sıkıntı yaşarmıyım? Zamanında chatgptden birsürü key almıştım fakat verilerimi depoladığım dc hesabım banlandı
  18. xthepatates

Net cafeci bahane üstüne bahane uydurdu. En son bilgisayarı getirirsen yarın "format" atarız dedi. Daha öncedende buna yaptırıp pişman olmuştum çünkü kmspico atmıştı ve windowsu bile etkinleştiremiyordum. Az önce kmspico mu atıcaksınız dediğimde "normalde orjinal atıyoruz, sen crack...
  19. xthepatates

Tamamdır teşekkür ederim yardımınız için.
Top Bottom