Arama sonuçları: *

1. Y

Çözüldü✓ PC ANIDEN KAPANIYOR YARDIMCI OLUN PLS

cpu kaç ghz'de çalışıyor? Cpu - anakart - ekrankartı - ramleri yazarsan birkaç bios ayarı önerebilirim. en azından sistemi stabil çalıştırmanı sağlar.
  2. Y

Çözüldü✓ PC ANIDEN KAPANIYOR YARDIMCI OLUN PLS

OC yaptın mı sisteme yakın zamanda? Bellek timingi veya cpu timinginden dolayı olabilir.
  3. Y

GTA 5 Oynarken Pc Dondu

linuxun oyunlara optimizasyonunu bekleyene kadar çocuklarım olur, büyür evlenirler onların da çocukları olur onlar kullanır gibi geliyor bana :D
  4. Y

GTA 5 Oynarken Pc Dondu

umarım windowsla alakalıdı :)
  5. Y

GTA 5 Oynarken Pc Dondu

imzadaki sistem, 4-5 saat aralıksız gta 5 online oynarken bir anda dondu. veri kaybı vb. durum söz konusu değil. klavye mouse hiç bir şey tepki vermedi kasadan kapatmak zorunda kaldım. geri açtım her şey normaldi. Yaşayan var mı senbebi ne olabilir? nasıl öğrenirim?
  6. Y

Hangi Parça Kaç FPS? Sistemini Yaz, Yol Göster

80.994 TL Bütçe CPU - Ryzen 9 9950X - 23.489,00 TL Anakart - Asus Prime B850 - 7.485,00 TL GPU - Saphire Pulse 9070 XT - 32.599,00 TL RAM - Goodram 32X2 6000 MHz Cl30- 8739 TL Kasa Psu ve Sıvı Soğutma -...
  7. Y

Lian li yapıyor bu sporu gerçekten alelacele bir sistem toplamış olmasaydım çok daha farklı bileşenli bir şey toplardım bence... hatta toplayıp atayım
  8. Y

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-fsp-ae36-b-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1020554293.html argb yok sanırım hiç uğraşmadım kurcalamadım ama soğtma işini çok iyi yapıyor. saatlerce gta5 veya cs2 oynamama rağmen işlemci ısınmıyor :D
  9. Y

eski sistem mi i5 12? imzadaki sistem mi eski sistem ?
  10. Y

hocam peki neden 5080 :D
  11. Y

doğru işlemci ağırlıklı olduğunu unutmuşum o oyunların
  12. Y

ayarlar en yüksek ve 4k da mı?
  13. Y

max fps 0 menüde max fps 0 yapıp deneyebilirsiniz, tab'a veya menüyye girdiğimde bende de 100 e düşüyor fps normalde 400-550 fps yoksa bende freesync açık olduğu için 360 fps sabit orası ayrı konu
  14. Y

bios ayarlarını vs yaptınmı alır almaz? pchocasi youtube da amd sistem için ayarlar var onları yapmadıysan tavsiye ederim... 400+ fps alman lazım 4070s gpu ile
  15. Y

çok iyi fps bu arada
  16. Y

ghosting bende olmadı 2 aydır çok şükür. garantisi 0 ölü piksel garantisi var. Normal garantisi ne kadar sürer bilmiyorum hiç bakmadım. incehesaptan gaminggecesi indirimiyle 9.599 a almıştım sanırım. şu an 10.399 360Hz görüyorsun farkı var gerçekten
  17. Y

Evet gayet iyi performansı, yakın zamanda değiştirme gereği duyacağımız sanmıyorum. Bu arada benim için sıkıntı sayılan tek bir özelliği vardı o da ayakları ve monitörün fazla aşağı çekilememesiydi onu da monitör standı alarak hallettim şu an sistem 10 numara oldu
  18. Y

James Donkey 27 inç 360hz, 0.5 ms
  19. Y

ekran kartı %70-80 lerde kullanıyor
  20. Y

bu arada FPS'ler 1080p de test edildi 2k'da da çok düşmez diye düşünüyorum 1750053919 Umarım herkes yararlanır :)
Geri