Arama sonuçları: *

1. ynsemreuzun

Battlefield 5'te MSI Afterburner ile FPS gözükmüyor

hayırlı olsun hocam imzaya anakartı hatalı yazmışınız galiba :)
  2. ynsemreuzun

Pc topladım 5070 çıkana kadar amd5 7600x ile1050ti kullanıyorum sorun yaratır mı

o tarz oyunlar oynarsanız sorun çıkartmaz fakat 5070 in liste fiyatının 4070superle yakın olacağını düşünmüyorum bütçe planlamasını dikkatli yapmanızı tavsiye ederim hocam
  3. ynsemreuzun

HYPERX Cloud III Wireless vs HYPERX Cloud III

hocam zaten o seviyede bir kulaklık ömürlüktür kablosuzu alın senelrece kullanın
  4. ynsemreuzun

1080pde 7500f 4060ti kombinasyonu kötü mü?

yapmaz kral roket atar füze atar takma kafana
  5. ynsemreuzun

YENİ ALDIĞIM PC ARADA TAKILIYOR

dsr kullanmayı deneyebilirsiniz hocam sanal bir şekilde çözünürlüğünüzü arttırıyor youtube üzerinden yardım alarak kolayca yaparsınız
  6. ynsemreuzun

Ryzen 5600x li sistem boşta kasıyor

görev yöneticisinden bu problemi yaşadaığınızda windows gezginini yeniden başlatın hocam belki düzelir eskiden bendede oluyordu o da olmazsa tarayıcı değiştirin operagx ve ya normal opera iyidir
  7. ynsemreuzun

I5 11400F sistemde PUBG %100 CPU kullanıyor

hocam güncel sistemim imzamdaki gibidir 2600x ten 5600 e geçtim pubgde diğer oyunlar kadar bir artış olmadı yani 20 bilemedin 30 fps fark etti ama eskiden arada takılmalar oluyordu artık hiç olmuyor fikriniz nedir?
  8. ynsemreuzun

4070super ile drop sorunu

onun hakkında bir fikrim yok maalesef
  9. ynsemreuzun

anladım hocam güle güle kullanın sorununuza çözüm olarak dsr kullanabilirsiniz sanal olarak çözünürlük değiştirebiliyorsunuz youtubdan bakıp yardım alabilirsiniz
  10. ynsemreuzun

10 numara 5 yıldız olur tam tersi sırayla yapsaydınız keşke hocam önce işlemci sonra ekran kartı böyle bir problem yaşamazdınız sağlık olsun
  11. ynsemreuzun

oyunu 2k çözünürlükte oynarsanız çok problem kalmayacağını düşünüyorum monitörünüzü 2k ise çözünürlüğü değiştirin 1080p ise DSR kullanarak sanal bir şekilde çözünürlüğünüzü yükseltin
  12. ynsemreuzun

Valorant adam görünce kasıyor

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-dark-freezer-x123-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx123-fiyati,1120954148.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAhP67BhAVEiwA2E_9g0iPRY0DU74WEN0vJ7OfMNJouVn5P-ZcXmmfQHgl6Q3CeW7fv1WfmRoCdsEQAvD_BwE
  13. ynsemreuzun

Valorant adam görünce kasıyor

kendi sistemim sizinkine benzer tek farkı kule tipi fiyat performans bir kule tipi kullanıyorum en baba oyunda maksimum 73 derece gördüm valorant lol tarzı oyunlarda 60 65 arası seyrediyor
  14. ynsemreuzun

Anlamadım şekilde fan sesi

benim kasamdanda böyle bir ses geliyor ilk çalıştırdığımda 2dk sürüyor sonra kesiliyor o ses çok kez temizledim her yerini fakat ses düzelmedi bende öyle kabullendim zaten 2dk sürüyor ses sonra kesiliyor
  15. ynsemreuzun

RAM MHZ YÜKSELTİNCE OYUNDAN ATIYOR

6 ghz de sorunsuz çalışacağını düşünüyorum denemenizi tavsiye ederim
  16. ynsemreuzun

Gigabyte a320ms2h anakarta ve VENTO VG04FE kasaya Rtx 4060 veya 4060 ti uyar mı

Msi a320 v2 m2 pro anakart ile ryzen 5600 ü sorunsuz kullanıyorum gelecek zamanlarda 4060 güncellemesi yapacağım bende size sorunsuz yapabilirsiniz
  17. ynsemreuzun

Bios ayarını yaptım fakat yeniden biosa atıyor

hocam aynısı banada olmuştu saçma bir şekilde f10 enter değilde çıkış yerinden biostan çık dediğimde düzeldi deneyebilirsiniz
  18. ynsemreuzun

Çözüldü✓ 5700x3d ramlari 3200 den 3600 e çekemiyorum

evet biraz garip bir durum fakat çokta dert edilecek bir dert değil gibi şahsen ben sıkıntı etmezdim
  19. ynsemreuzun

RTX 4070 Super darboğaz sorunu

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-msi-rtx-4070-super-12g-gaming-x-slim-b650-500gb-16gb/ buyrun hocam
  20. ynsemreuzun

Yeni pc direk biosa atıyor

o zaman bilmiyorum hocam
Top Bottom