o tarz oyunlar oynarsanız sorun çıkartmaz fakat 5070 in liste fiyatının 4070superle yakın olacağını düşünmüyorum bütçe planlamasını dikkatli yapmanızı tavsiye ederim hocam
görev yöneticisinden bu problemi yaşadaığınızda windows gezginini yeniden başlatın hocam belki düzelir eskiden bendede oluyordu o da olmazsa tarayıcı değiştirin operagx ve ya normal opera iyidir
hocam güncel sistemim imzamdaki gibidir 2600x ten 5600 e geçtim pubgde diğer oyunlar kadar bir artış olmadı yani 20 bilemedin 30 fps fark etti ama eskiden arada takılmalar oluyordu artık hiç olmuyor fikriniz nedir?
oyunu 2k çözünürlükte oynarsanız çok problem kalmayacağını düşünüyorum monitörünüzü 2k ise çözünürlüğü değiştirin 1080p ise DSR kullanarak sanal bir şekilde çözünürlüğünüzü yükseltin
kendi sistemim sizinkine benzer tek farkı kule tipi fiyat performans bir kule tipi kullanıyorum en baba oyunda maksimum 73 derece gördüm valorant lol tarzı oyunlarda 60 65 arası seyrediyor
benim kasamdanda böyle bir ses geliyor ilk çalıştırdığımda 2dk sürüyor sonra kesiliyor o ses çok kez temizledim her yerini fakat ses düzelmedi bende öyle kabullendim zaten 2dk sürüyor ses sonra kesiliyor