Arama sonuçları: *

1. yucexzzers

Mavi Ekran BİLGİSAYARIM ÇÖKÜYOR

Yarın deneyeceğim inşallah olur
  2. yucexzzers

Mavi Ekran BİLGİSAYARIM ÇÖKÜYOR

4060ti ddr4 16gb sistemime 1tb m2 ssd ve 5600 işlemci aldım taktım onları bios güncel olmadığı i,çin pc açılmadı sonra anakartta bios flash özelliği olduğundan flashla bios kurdum ve sonunda pcyi açabildim Sonrasında normal ssdden m2 ssdye windows atmaya baktım macrium reflect ile klonlama...
  3. yucexzzers

CPU ARIZA IŞIĞI GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Çözüldü teşekkür ederim ama beep sesi gelmedi bios güncellenmiş midir ? Pc açıldı
  4. yucexzzers

Hocam captain barbossanın attığı videoyu izledim yaptım biosa tıkladığımda pc açıldı bios yanıp yanıp sönüyor hala bekliyorum 2-3 dk oldu 1733258111 Ekran kartını ramleri söktğm yaptım adamın yaptıklarını şu an pc açıldı bios ışığı yanıp sönüyor sürekli cpu arızası hala devam ediyor şu anlık...
  5. yucexzzers

Hocam flashı taktım bios tuşuna bastım ama hiçbir şey olmuyor neden sizce ?
  6. yucexzzers

Hocam 3-4 senedir hiç güncelleme yapmadım şu anda ekran gelmiyor nasıl güncelleme yapacağım acaba
  7. yucexzzers

Rtx 4060ti ı beslemesi için r5 3600den 5600e geçtim yeni kule tipi soğutucu taktım aynı anda m2 ssd taktım çalıştırdığımda cpu arıza ışığı yanıyor ekran da display sinyal yok hatası veriyor neden böyle yapar Rami çıkarıp denedim olması Bios pilini sök tak yaptım yine olmadı
  8. yucexzzers

AMD RYZEN 9 7900X3D ISINMA SORUNU

Önceden ne soğutucu kullanıyordun
  9. yucexzzers

YARDIM. Yeni pc display kablosuyla açılmıyor

Çözümü yok mu
  10. yucexzzers

Peki olasılığı nedir itopyaya götürünce yardımcı olurlar mı gerekirse garantiye yollarlar mı
  11. yucexzzers

Ne olmuş olabilir sence cumartesi günü itopyaya götürmeyi düşünüyoruz
  12. yucexzzers

Yani güç kablosu takılıyken monte ettik psu anahtarı on offda mıydı tam hatırlamıyoruz
  13. yucexzzers

Ondan çok emin değiliz hocam
  14. yucexzzers

Hocam onu nasıl yapıcaz yani hiç ekran gelmiyor akşam hdmi ile deneyeceğim umarım ekran kartında sıkıntı yoktur
  15. yucexzzers

İlk başta ekran kartına taktım doğal olarak ama hiç sonuç alamayınca anakarttaki dpye taktım ama sonuç değişmedi
  16. yucexzzers

Hocam pin 8 pinli olması lazım bir de üstünde daha küçük 4-5 tane soket vardı ekran kartının girişinde de aynı şekilde vardı o şekilde taktım ama illa fotoğraf isterseniz akşam 7 gibi atabilirim
  17. yucexzzers

Evet hocam kabloyu da taktık oturdu ekran kartını anakarta oturtturduk o da oldu
  18. yucexzzers

Hocam başlattığımda hiç dönmedi yaklaşık 5 dakika çalıştı ama fanları hiç çalıştırmadı sizce neden kaynaklıdır ? 1729668006 Hiçbir fikrim yok ama başka bir abiye aldığımızda sanırım windows 11 kurulu gelmişti
  19. yucexzzers

Evet hocam taktık pci express kablosu hazır duruyordu onu da taktım başka neyden yapabilir Rtx 4070 super oc ekran kartını taktık pcyi açınca fanlar direkt dönmüyor,fanlar sıcaklığa göre çalışacağını sanıyorum o yüzden pek önemsemedim dönmemesini
Top Bottom