Arama sonuçları: *

1. Y

PC parça alım tercihi

teşekkür ediyorum hocam eline sağlık
  2. Y

PC parça alım tercihi

zahmet olmayacaksa hocam. şimdiden teşekkürler
  3. Y

PC parça alım tercihi

diğer türlü ne gibi riskleri olur hocam. hepsiburada da ki yorumları ve satıcının resmi satıcı yazdığı için biraz güvenilir gelmişti bana 1741562318 toplayabilirsek 😅
  4. Y

PC parça alım tercihi

evet hocam driver sorunu birde sürekli mavi ekran vermesinden biraz sıkılmıştım ama dediğiniz gibi ise belki düşünebilirim fiyatını da iyi buldum
  5. Y

PC parça alım tercihi

malesef hocam ,cevabınız içinde teşekkür ederim. 1741561452 hocam amd fiyat performans olduğunu biliyorum ama kötü anılarımdan ötürü nvidia tercih etmek istiyorum 😅
  6. Y

PC parça alım tercihi

çoğunlukla oyun ve biraz da 3D modelleme ve render hocam
  7. Y

PC parça alım tercihi

Ekran kartı olarak RTX 4070 Super ve işlemci olarak Ryzen 5 7500F düşündüm hocam. Diğer parçaların bu bileşenlere uyumlu olması yeterli aslında. Gaming Gen'de ortalama 67.000 TL civarında bir fiyata denk geliyor, ancak farklı sitelerden daha uyguna bulabilirsem 60.000 TL'ye çekebileceğimi...
  8. Y

PC parça alım tercihi

yorumun için teşekkür ederim. 1741560435 Biraz fantezi kaçıyor ama ekran kartı, anakart, güç kaynağı ve kasayı ASUS TUF serisinden seçmek istiyorum. Bütçem 60.000 TL.
  9. Y

PC parça alım tercihi

Bir PC almak istiyorum ancak hazır sistemlerde istediğim parçalar olmadığı için bileşenleri kendim seçmek istiyorum. İtopya, Gaming Gen, Teknobiyotik gibi herkesin bildiği sistem ve parça satan sitelerde fiyatlar biraz daha yüksek. Ancak Hepsiburada, Trendyol gibi farklı ama güvenilir sitelerde...
Top Bottom