Arama sonuçları: *

1. yunusaman

VGA TO DİSPLAY Çözünürlük

Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  2. yunusaman

VGA TO DİSPLAY Çözünürlük

Herkese selamlar. Bu sabaha kadar yan monitörüm için HDMI to VGA kullanıyordum. Maalesef bu sabah kırıldı ve yan monitöre ihtiyacım olduğu için vatan bilgisayar dan VGA to DP aldım. Ana monitör de direkt olarak DP kullanıyorum. Lakin eve geldiğim zaman yan monitör de 1920x1080 çıkmıyor. VGA to...
  3. yunusaman

Sistem için güç kaynağı önerisi

Ya 2. el almayı planlıyorum 100-150₺ gibi bir paraya
  4. yunusaman

Sistem için güç kaynağı önerisi

Dostlarım selamlar. Elimde böyle bir sistem mevcut ama kaç w alacağıma karar veremedim. PC yi satmak için alacağım o yüzden düşük bütçeli almayı planlıyorum. Sistem X3440 16 GB DDR3 RAM Asus P7H55/USB3 GTX 750Tİ 1652907745 Elimde 230w var açar mı?
  5. yunusaman

HZ değişince renk değişimi

Hafta içi yeni sistemde deneyeceğim sorun devam ederse monitörü garantiye yollayacağım.
  6. yunusaman

Kutu içerisinden çıkan DPI kablosunu kullanıyorum. Bugün ise arkadaşımdan HDMI kablosu aldım sorun devam ediyor acaba yazılımsal bir olay mı var?
  7. yunusaman

Çok saçma olacak ama X3440 - RX 570 kullanmamla ilgili bir problem olabilir mi?
  8. yunusaman

Bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
  9. yunusaman

Bu hafta içi format atacağım durum devam ederse mecbur garantiye yollayacağım.
  10. yunusaman

Evet en güncel şekilde 1648841264 Bu monitör bana arkadaşımdan geldi aynı kablo aynı şeyler fakat bende böyle bir sorun çıktı
  11. yunusaman

Çift monitör kullanıyorum ve ekran kartım da RX 570 bunlardan kaynaklıda olabilir mi?
  12. yunusaman

Dostlarım selam 24 inç James Donkey monitör kullanıyorum. 60hz yapınca istediğim gibi oluyor fakat 144 yapınca monitör de hafif kararma oluyor ve böyle olmasını istemiyorum. 60HZ olunca: https://resimyukle.imageupload.workers.dev/wSg3Q3t6_WhatsApp%20Image%202022-04-01%20at%2022.13.05%20(1).jpeg...
Geri