Arama sonuçları: *

1. Y

Yeni kurulan sistemde neden az fps alınır

Hocam , dün akşam bakmıştım ama çok oynamadigim için , bugün uzun kullanımda bakıp sana yazarım tekrardan
  2. Y

Merhabalar Ryzen 5 1600 af modelini hepsiburadan 900tlye aldım ama fiyatı sürekli artıp iniyor Hepsiburada da takip etmek lazım. Af ibaresi ile satılmıyor fakat alan herkese af modeli geliyor , kontrollerini yaptım. Onun dışında sinerjiden 1000tl civarına alabilirsiniz , orada da af modeli mevcut
  3. Y

Arkadaşlar herkese teşekkür ederim , sorunu çözdüm. Windows ayarları ve işlemci güncellemesi gibi bir kaç daha ayar çekerek şuan orta ayarlarda 200fps civarı alıyorum.
  4. Y

ssd ne gibi sorun yaratabilirki , sıfır almıştım zaten geri göndermeme gerek varmı , direk aynısıyla değişimi var
  5. Y

evet hepsiini güncelledim ve fps sabitleyici gibi özzellikleri kapadım ama gene aynı olay 1593807845 ssdyi de yeni aldım aslında ama şöyle bir sorun var harddiski takmadım daha sata kablosu eksik geldi onun için. Bir sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. Csgo dışında başka oyunum yok ve güç kaynağı 400w
  6. Y

Bugün kurduğum sistemimde csgo oynamak istedim fakat en düşük ayarlarda bile 10 fpsi geçemedim. Sistem Özelliklerim: Amd ryzen 5 1600 12nm işlemci Msi gtx 1050ti aero itx 4gb Gigabyte a320m s2h anakart 8gb 3000mhz Corsair ram 240gb James Donkey ssd 500gb wd harddisk 1593802758 Ne yaparsam...
Top Bottom