Arama sonuçları: *

1. zeynelhm

Bilgisayar Programcılığı Okunur mu sizce

bilgisayarla vakit geçirmeyi seviyorum. yaparım diye düşünüyorum yani ağırlık veririm ama staj ve iş imkanları ne bilmiyorum. dgs ye kesin çalışacağım ama tutmazsa 2 yıllık mezun olduktan sonra iş imkanı maaş sıkınıtsı felan bilginiz var mıdır
  2. zeynelhm

Bilgisayar Programcılığı Okunur mu sizce

okul çevresinde evimiz var kyk ya gerek yok. yazılıma ilgim var gibi ama iş bulmak ve staj bulmak zor mu? dgs sınavına çalışacağım alımlar ne kadar var bilmiyorum bilen varsa konuşabilrmiyiz
  3. zeynelhm

Çözüldü✓ Ekran kartımı görev yöneticisinde göremiyorum

hocam aynı sorun bende de var laptopum ekran kartını görmüyor. driver kurmaya çalıştım ama ekran kartını görmediği için hata verdi ne yapmam lazım
  4. zeynelhm

Laptop İşlemci 0.40ghz geçmiyor

Garantiye bile güvenemiyorum artık parça felan alırlar diye. Ama şikayetvar a yazdım muhtemelen yarın yazarlar. Laptopdan anlıyorum içini açarım ama İnsanlık hali bir şey olmasın diye açmıyorum. Garantisi devam ediyor Ücretsiz Değiştirirler mi 1723991473 Parçalarım çok az W kullanıyor anakart...
  5. zeynelhm

Hocam bende sabit 0.40ghz ve fişten çıkarır çıkarmaz laptop kapanıyor. Anakart felan çok az elektrik çektiği için laptop aşırı yavaş
  6. zeynelhm

Lenovo ideapad gaming 3 7ay önce aldım Başlıca sorunlar; Fişten çekince laptop kazanıyor. İşlemci Ekran kartı çok az enerji kullanıyor techpowerup dan baktım İşlemcim 0.40ghz geçmiyor yeni format attım bu sefer 0.39 da kaldı Benim şahsi fikrim Pilde sorun var ve Anakartım kendini korumaya aldı...
  7. zeynelhm

pc ye hdd takacağım windowsu silmem mi lazım?

masaüstü bilgisayarıma 1tb hdd aldım ama alırken adam içinden windowsu silmen gerekiyor yoksa bilgisayarın kafası karışır dedi olay nedir 1tb hdd bende vardı sadece bağlamak için kablo aldım
  8. zeynelhm

Bilgisayar interneti görmüyor

burda belki kapalıdır ethernet
  9. zeynelhm

Çözüldü✓ flash belleğe müzik yükleyeceğim youtube mp3 indirme uygulaması verir misiniz

flash belleğe müzik yükleyeceğim youtube mp3 indirme uygulaması verir misiniz seri seri indirmek istiyorumm yardımcı olurmusunuz
  10. zeynelhm

Valorant düşük fps sorunu

165 ise çok sorun değil laptop mu kullanıyorsun?
  11. zeynelhm

Valorant düşük fps sorunu

bende 3050 laptop var bende 200den çok düşmüyor genelde 1711983227 monitörün kaç hz? 144-165 ise çokda sorun değil
Geri