Arama sonuçları: *

1. B

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

Dimi dimi ondan. Dolar 1.5 2 tl civarlarından buraya çıkmadı dimi dimi
  2. B

Hiç sıkıntı yok.
  3. B

Niye akplilerin telefonu yok mu sosyal medyayı kullanamıyor mu?
  4. B

tmm kanka sosyal medya muhalefetin elinde tamam. Sensin kardeşim. Pazartesi görüşmek üzere seçim açıklandığı gibi sana özelden mesaj atacağım bilgilendirme amaçlı iyi geceler.
  5. B

Tamam kardeşim benim bende sana diyorum ki kendi hatanızı görmek istiyorsan muhalefet olan medyalara bak bari görürsün diyorum sonuçta a haberde bir güne soğanın 30 tl olmasıyla ilgili bir haber görmedik dimi ?
  6. B

Ben de gemileri ve yolları kemircem bb
  7. B

Sen kalkıp muhalif medyaya yalan bilgi diyon kendin yandaş medyada atınca doğru bilgi oluyor. O zaman kendi hatalarınızı görmek için muhalif medyaya bakmanı tavsiye ederim sana. Ama bak bak bitmeyebilir uyarayım 2 gün kalmış sonuçta
  8. B

kanka daha demin konuşmuştuk bunu ya hani gerçek ve doğru kaynak nerede olur yandaş medya da dedik falan anlattık o kadar aaaaa
  9. B

aklıma geldikçe gülüyorum HDHDHDHDHDHD 1683924410 fake falan değil resmi heee.
  10. B

Bakalım alabilecekler mi çok merak ediyorum. Ankara için şeye mi vereceksin yoksa şu jelibon bulan biri vardı kimdi ya o xd
  11. B

Doğru benzin 6 tl iken 75 TL'ye satılan öğrenci akbilini 80 küsürlere satıyorlar benzin 20 tl. Doğru o yüzden mansur yavaş ankara da çok seviliyor hiçbir şey yapmadığı için... Senin RTE bile mansura hiçbir şey yapmadı desek yalan olur diyen biri hani zorlasa gerçekleri söyleyecek.
  12. B

FOTOMONTAJJJ
  13. B

HDHDHDH kendisi çelişiyor zaten muhalif görüşte ama farkında değil RTE savunuyor arkadaş.
  14. B

Maşallah ülkedeki bütün fabrikalar pardon bazı fabrikalar ne kadar çok sayıdaymış ya
  15. B

Bazen ile her zaman arasındaki farkı bulursan bazen olmadığını anlarsın
  16. B

maalesef var... üzücü gerçekten biz hepimiz için baharları getirelim :)
  17. B

Madem açacaktı niye sattı derler adama ? Şeker pancarı üretiyor mu bu ülke bir bak bakalım ? Sattığının 2 katı kadar açmış waoowwww
  18. B

Sattıklarını saydın mı hiç ? meraktan soruyorum he yanlış anlama sonra kızıyon korkuyom valla
  19. B

trt ve ahaber dışı siteler muhalif medyadır noktaa.
  20. B

Sen beni güldürdün ya allah da seni güldürsün gerçekten.
Geri