Arama sonuçları: *

1. CevizliCeviz

👑DA Forum Özel ETS 2 MP Konvoyumuz (YAPILDI)👑

4 kişinin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı ve maalesef 1 kişi hayatını kaybetti 😞
  2. CevizliCeviz

Kusura bakma ya. Sürekli kaza yaptığımız için tamircilere ışınlandık hep. Bakamadım foruma. Dağıldık şuan. Tekrar yapacağız ama bu etkinliği. Katılabilirsin sonra ekledim seni. Daha sonradan bu konuyu gören arkadaşlar için söylüyorum. Bu bir deneme oldu bizim için. Çok fazla troll geldi. Ama...
  3. CevizliCeviz

Biraz daha uzattık yolu katılmak isteyenler steam'den ekleyebilirler. Profilim imzamda
  4. CevizliCeviz

Trolleri kayıt aldım. Aramızda ki biri trollüyormuş sürekli daha sonra fark ettik. Kayıtta olduğu için raporlayacağım oyun sonu. Şuan da 5 kişi Lyon tamircisindeyiz Haritanın en sol altı. Gelebilirsiniz. 22:45 de yola çıkacağız mola verdik şuan da. Calaise kadar daha çok yolumuz var. Komik anlar...
  5. CevizliCeviz

Ya cidden sırf trollemek için adam ters şeritten o kadar yol gelmiş konvoya bilerek çarptı 2-3 kişi. 1 tanesini kayıt aldım banlatacağım. Cidden işsizsiniz. Umarım büyürsünüz trolleyenler
  6. CevizliCeviz

Eğer Mp sunucusuna girebiliyorsanız 21:30'da zurich'deki tamircide olun bizi takip edersiniz 1617989659 Yol biraz uzun. Belki yol üstünde ki şehirlerin birinden yetişirsiniz
  7. CevizliCeviz

Twitch'de yayın açıp kaydedeceğim. Aynı zamanda offline olarak ekran kaydı yapacağım. Troll'e kesinlikle yer yok. Hız sınırlarına uyarak gidersek kaza yapmayız diğer türlü denedik virajlar alınmıyor :DQWEQWEQW @revanier
  8. CevizliCeviz

Yoruma bak adam 43mbps indirme hızı diyor yuh. Ulan biz 6mbps falan alıyoduk bu saçma usb şeysi ile. Teknoloji gelişiyo yav yaşlanmışız
  9. CevizliCeviz

2011'de normal 180kbps. şuan 4.5mb ile indiriyorum zaten sıkıntı yok bende. O zamanlar VINN kullanırdık liseliler bilmez
  10. CevizliCeviz

Sene 2011 saniyede 180kbps ile oyun indiriyorum. Sen ne diyosun cnm ya. 2021de bile millet 800kbps ile indiriyor hala. Millet aç internetsiz yatıyor. İnternetsiz yatanlara o7
  11. CevizliCeviz

Hadi Gelin Gartic Phone Oynayalım ! (GÜNCEL)

Gel seri
  12. CevizliCeviz

Birazdan banı yerim girersin :Q:WEQWR:QW
  13. CevizliCeviz

Troller doluştu yine. Ben de çıkıyorum. Troller dışında iyi eğlendim iyi geceler herkese
  14. CevizliCeviz

Banım yarın bitiyor 😭 2hafta ban
  15. CevizliCeviz

Tam bir sanat eseri ya. Adam direk anlamış
  16. CevizliCeviz

Gizliden yapmıştım geç gördüm banlama plss 😭 😭
  17. CevizliCeviz

@Vesemir @Mehmet Yılmaz @banxtre Bunun yaşandığına %100 eminim ama kanıtlayamam
  18. CevizliCeviz

Yıllardır ilk defa sesli gülüyorum sayenizde, teşekkürler :D
Top Bottom