Arama sonuçları: *

1. E

KASIM’DA “GERÇEK” İNDİRİM PAYLAŞAN FAVORİ ÜYENİZ KİM?

Hocam cezamı vereceksiniz bence hakkınız :D Ocağımıza incir ağacı dikti bu arkadaşlar :D
  2. E

Hesabımı silmek istiyorum.

Bilindik forumlardan üye silen bir konu atar mısın merak ettim akıllı hocam
  3. E

Silinmiyor. https://forum.donanimarsivi.com/konu/hesap-silmek-istiyorum.825565/
  4. E

Ve genelde üye silmek üyenin açtığı konularda ve yorumlarda bir tanımsız hesap olmasından dolayı kötü bir görüntü oluşturmaktadır.
  5. E

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/10/20171028-10.htm 1703773268 İleride hesabından dolayı doğabilecek hukuki durumlarda kanıt niteliği taşıyabilir. Eğer ki hesabının silme işlemini yaparsalar bu sorumluluğu kabul etmiş sayılırlar.
  6. E

Hiç bir forumda hesabını sildiremezsin ne yazık ki. 1703771326 Kullanmayabilirsin hesabını.
  7. E

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Hepsinin kullanacağını yine sanmıyorum max 3M falan kullanır geçersiz oy oranı bu sefer artar eminim :D Masa kırmaya çalışırken sağa sola vuran seçmenler :D Pusulaya Galatasaray Fenerbahçe yazan seçmenler vesaire bu sefer akıllanacaktır.
  8. E

Burada dediğim gibi hiç belli olmaz reis.
  9. E

Ben oyların doğru olduğunu savunuyorum zaten de işte Doğu tarafında olma ihtimali maalesef ki var.
  10. E

Ozaman giriş kısmında kimin yandaşı varsa o kazanıyor günün sonuda :D (İRONİ)
  11. E

Bir sandıkta AKP normalden fazla almış bir sandıkta CHP sayıdan fazla almış bir sandıkta Sinan çok almış. Bilemezsin ki
  12. E

Bencede o kadar partinin ıslak imzasını o kadar sandıkta yanlış yapamazlar.
  13. E

CHP çok iddalıydı bence sayım kısmında problem değil giriş kısmında yaşandı.
  14. E

AKP tarafındada bu şekilde itiraz dolu fotoğraf çok ben anlamış değilim.
  15. E

Bu şekilde agresif konuşmamanı tavsiye ediyorum hocam.
  16. E

Sözde Atatürkcü olan çoğu Chpliler gibi :)
  17. E

KK da 20 yıllık birikmiş bir kin var :D Kazanmak için gözünü karartıcağına eminim.
  18. E

HDP nin ön plana çıkmasının sebebi şuanda medyaya PKK-YPG 'yi ön plana atması maalesef. Mitinglerde kendi bayraklarını sallaması Apo vs vs isimlerinin belirtmesi. Kendileri bunları mitinglerde yapmasa bu sefer o kısımı kendilerine çekemicekler.
  19. E

Ve son olarakda maalesef Sinan beyin seçmenleri maalesef ham seçmen olmadığı için yani Sinan beyin seçeceği tarafa gitmeme oranı çok yüksek.
Top Bottom