Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

🔍 Herkes Foruma Katıldığı Gün , Dünya Ne Günü Olduğunu Yazsın 🔎

1 Ocak Yılbaşı Günü :pikacu:
  2. Matt Murdock

HANGİ ŞEHİRLERE GİTTİNİZ?

3. Matt Murdock

KASIM’DA “GERÇEK” İNDİRİM PAYLAŞAN FAVORİ ÜYENİZ KİM?

@𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬 @tekno_dahisi
  4. Matt Murdock

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Toplam olma bilinci dediğin Türkiye'deki toplumsa yok sağol almayayım daha iyi. Bireysellik ön planda falan da değil. Gayet mutlu aileler de var, arkadaşlıklar da var, mahalleler de var. Sadece etnik kültürleri bizim gibi olmadığı için milliyetçilik kavramına bağlı değiller. Yine de ona rağmen...
  5. Matt Murdock

Birinden başlamaya gerek yok, hepsi aynı.
  6. Matt Murdock

Eskiden ben de milliyetçiydim ama artık umurumda değil açıkçası. Nasıl hizmet edersen et kimsenin seni hatırlamayacağı bir dünyada kendini harap etmeyi yanlış buluyorum. Eninde sonunda hepimiz insanız. Ülkede baş başa giden iki parti var, ikisine de bakıyorsun terör örgütü uzantısı olan...
  7. Matt Murdock

Böyle olmuyor işte o dediğin. ABD'de sokağa çıktığın zaman Türk görme olasılığın kaç ? Hadi gördün muhattap olma olasılığın kaç ? Türkiyede yaşıyorken markete bile gitsen muhattap olacaksın. Ayrıca Türk düşmanımıyız olum Türkle muhattap olmamak ne alaka. Ben yurtdışına Türklerle muhattap olmaya...
  8. Matt Murdock

Kurtulmak isteyen ABD'ye iltica yöntemini deneyebilir Not : YTD
  9. Matt Murdock

ABD'ye gidip Türk mü arayacaksın, o manada söyledim. 330 milyonluk ülkede 300 bin tane Türk yaşıyor, isterse hepsi Erdoğana versin bizene.
  10. Matt Murdock

Erdoğan'ın seçildiği ülkelere gidince rahat etmeyecek mi :D sanki Türkler yönetiyor oraları. İngilizcen varsa muhatap bile olmazsın Türklerle.
  11. Matt Murdock

Ana Konu Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2022 - 2023

Matt hocama yardım edebilecek var mı.
Top Bottom