Arama sonuçları: *

1. M

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

kk nin putine sataşabilme olasılığı kaç ? :DDDDDDDDDDDD komiğime geldi
  2. M

tmm dostum rte ye vereceğim sizin için
  3. M

boş insansın ya ciddi söylüyorum yazık kafana daha insanların şahsi fikirlerine saygınız yok.daha fazla cevap vermeyeceğim bu konuya
  4. M

en güçlü rakip kılıçdaroğlu bende kılıçdaroğlunu cumhurbaşkanı olarak görmüyorum yeterli bukadar. bi akıllı sizsiniz tamam
  5. M

dostum neyin boşunu yapıyorsun allah aşkına sanane benim oyumdannnn tercihimden bu kimi ilgilendiriyor ki burda birtane akp li çıkıpta chp lilere niye chp ye oy veriyorsun dese şimdi bir ton tantana çıkacak sanane benim oyumdan banane senin oyundan kelime oyunu yapma bana zorla değil sonuçta!
  6. M

bu yasa her seçim var da hiç uygulanmıyor uygulansa bile düşük bir miktar diye biliyorum hukumetin gitmesini istememekle alakalı bir şey değil ben kılıçdaroğlunu cumhurbaşkanı olarak görmüyorum başka biri olsaydı verirdim kalsam da vermeyeceğim zaten demek istediğim şuan memnun olsam yurtdışına...
  7. M

hiçbiri benim yararıma olmayacak bundan eminim o yüzden oy kullanmaya gitmeye bile tenezzül etmiyorum bu benim düşüncem oyumu tek mansur yavaş'a verirdim oda kılıçdaroğlu koltuk sevdasına kendi aday oldu o yüzden onuda tercih etmiyorum ha kazansın mı kazansın inan umurumda değil en yakın tarihte...
  8. M

yahu kim kazanırsa kazansın banane beni düşünen olmayacak bunu biliyorum sadece.Sizde akp gibi akp ye oy vermeyen müslüman değildir düşüncesinde chp ye vermeyen akp lidir diyorsunuz
  9. M

dostum sen sıkıntılımısın bu nasıl düşünce akp den memnun olsam akp ye oy atarım bu kadar basit memnun değilim vermiyorum kılıçdaroğlunuda sevmiyorum oyumu kullanmıyorum kısacası benim kafamda hangisi gelirse gelsin kimse beni düşünmeyecek
  10. M

ne alaka memnun olsam akp ye oy atardım bu kadar saçma yorum nasıl yapabiliyorsun
  11. M

boş yapma akp diyor chp ye yarıyor chp diyor akp ye yarıyor
  12. M

oy kullanmayacağım seçeneği yokmu
  13. M

MAYIS AYI'NIN ÜRÜNLERİ 🔥 HANGİ ÜRÜNLERDE İNDİRİM GELSİN 🔥

güzel bi game pad iyi olur
  14. M

itopya & Donanım Arşivi Ayın Ürünü İndirimi Ne Olsun?

red switch klavye
Top Bottom