Arama sonuçları: *

1. morocco

KULLANDIĞINIZ MARKALARI ELEŞTİRME ETKİNLİĞİ

CBOX Monitör. Ghosting ve ekran yırtılması yapıyor...
  2. morocco

Forum İtiraf Ediyor

Doğru cevap!
  3. morocco

Forum İtiraf Ediyor

arkadaşlar storydeki doğru cevabı bulup takip ettiklerimi takip ederseniz 300tl ! Soru: Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran kimdir? a)Mustafa Kemal Atatürk b)Enver Paşa c)Recep Tayyip Erdoğan
  4. morocco

Forum İtiraf Ediyor

Gazap üzümlerini okuyabilirsiniz. Kapital sistemin ne kadar aşağılık ve saçma olduğunu kanıtlar ile öne süren bi kitap. Okuduğumda çok etkilenmiştim. Amerika'daki köleliği, kapital sistemin insanları nasıl fakirleştirdiğini anlatıyor. Görüş açımı değiştirdi bu kitap.
  5. morocco

Forum İtiraf Ediyor

Lenin sonrası yanlış yönetim, Troçki'nin yaptığı boş muhalefetlik bunlar ana sorunlardı. Ardından komünizm çıkar ilişkisine döndü ve halkı sömürmeye başladılar. Stalin döneminde güzel sanayi devrimleri yapıldı fakat bunlar yapılırken halk aç bırakıldı.Gerçek komünizm halkı aç bırakmak değildir...
  6. morocco

Forum İtiraf Ediyor

Boşver,aslına bakılırsa öyle bi kitle gerçekten var. Sadece stalin'i tanıyorlar. Sorsan hiçbir kitap okumamış veya araştırmamışlardır ama komünistler. Olsun,yapacak bir şey yok :)
  7. morocco

Forum İtiraf Ediyor

Apolitik olmak saçma geliyor, araştırdığım ve düşündüğüm kadarıyla da mantıklı olan ve olması gereken bu. Bana göre işçinin hakkını veren tek sistem. Troçkist olarak değil de marksist-leninist sistemi benimsiyorum.
  8. morocco

Forum İtiraf Ediyor

Komünistim:oops::oops:
Top Bottom