Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

Çok kötü adaylar; Kılıçdaroğlu türban için “bir bez parçası” demişti önceden. Erdoğan şehitler için “bir kaç şehit” demişti. Hepsi birbirinden kötü, Sinan Oğan’ da kazanamayacak. Bu ülke için hiç hayırlısı olmayacak çünkü sistem yok.
  2. smithblacksmith

Ana Konu Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2022 - 2023

Yılbaşı ( Noel ) diye yazılmış dikkatli okuyun, göz de yok izan da yok :)
  3. smithblacksmith

Ana Konu Profil Fotoğraflarına Noel Şapkası Ekleme Etkinliği / 2022 - 2023

Ben hristiyan bayramını kutlamam kardeş
  4. smithblacksmith

Geleneksel Bayramlaşma Konusu - RAMAZAN BAYRAMI ÖZEL

Bayramınız mübarek olsun alfa adamlar.
  5. smithblacksmith

2020 yılının en başarılı PC mağazası sizce hangisi ?

Monitöre yer olmadığı için kendi odamdaki TV' yi bağladım mecbur, kalite anlamında monitörle aynı ama ekran çok büyük olduğu için mouse hareketleri çok seri olmuyor 😔 1614670765 Ben dün oradan Fantech MVP 861 sipariş ettim iyi midir bu satıcı?
  6. smithblacksmith

20 Adet GAME+ GeForce NOW 1 Aylık Kapalı Beta Kodu

Bilgisayarı kötü olan arkadaşlara salın lütfen. Ben kullanmayacağım umarım ihtyacı olan arkadaşlar alabilir.
  7. smithblacksmith

1650 Super VATAN hazır sistem ASUS TUF OC GTX 1650 SUPER 4 GB. (2000₺-2200₺ şuan 2700₺) Intel Core i3 10100F. (800₺-850₺) Crucial Ballistix 8 GB RAM. ( 8 GB 2666 Mhz Ram ekle) (300₺) Crucial 480 GB SSD. (Anakart değişince M2 ssd alınabilir) (500₺) ASUS H410 M V3 anakart. ( Msi B460 M Pro ile...
  8. smithblacksmith

Vatan bilgisayar diğerlerinden daha ucuz ve yılların firması. 4386₺ verip 1650 Superli mükemmel bir sistem aldım. GameGaraj diğerlerine oranla Vatandan sonraki en iyi firma ama orada bile bendeki sistem 5000₺ civarında.
  9. smithblacksmith

2020 yılının en başarılı psu markası-DA FORUM ETKİNLİK

Bende Xigmatek var memnunum ama FSP çok kaliteli marka bu konularda.
Top Bottom