Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Pro için bütçe zor da olsa çıkarırım ama bu sefer farklı ihtiyaçlar da ortaya çıkıyor. 4K bir televizyona ihtiyacım olacak bu sefer altından kalkamam.
  2. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Yani en güncel ve güçlüsünü almayı herkes ister ama arada 20K fark olunca istesen dahi alamıyorsun. 1763635030 Ben bu aydan hiç umutlu değilim artık.
  3. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Olmuşla ölmüşe çare yok hocam önümüze bakacağız.
  4. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Fark etmiyor hocam fiyatına ve taksit imkanlarına bağlı.
  5. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Maalesef.
  6. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Hepsiburada'nın taksit imkanları çok kısıtlı. Amazon da Redura, Asil Technology, Zitek Bilişim isminde satıcılar var ama ne kadar güvenilirdir bilemiyorum.
  7. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Amazonda doğrudan güvenilir diyebileceğim bir satıcı bulamadım hocam.
  8. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Peki sizce ithalatçı garantili olarak en güvenilir nereden alınır şu an? Amazon uygun mudur?
  9. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Hem 4K TV hem de Pro almaya kalkarasam boyumu aşar gibi. Bakayım muhtemelen slim alırım. Aslında aklımda ki Oled monitör alıp elimdeki sistemi değerlendirmekti ama OLED monitöre 30K vermek de biraz gereksiz geldi o yüzden konsola yöneldim.
  10. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Pro 4K native verebiliyor mu ki hocam?
  11. Çatlı Reis

PS5 Slim mi PS5 Pro mu?

Fırsat olursa ikisinden birini almayı düşünüyorum ve arada bir hayli fiyat farkı var. Pro 43K Slim ise 23K şu an. Sizce aradaki farka rağmen Pro alınmalı mıdır? İmzadaki 2K monitöre sahibim yeterli olur mu PS5 için yoksa 4K TV gerekli midir?
  12. Çatlı Reis

Ps5 alınır mı yoksa ps6 mı beklenmeli?

Kasma donma olmaz ama illaki bir süre sonra 30fps oynarsın bütün oyunları. 4 sene sonra çıkacak oyunların da PS5'e port edilip edilmeyeceği belirsiz tabii.
  13. Çatlı Reis

PS5 slim almak mantıklı mı?

Zaten fark ettiyseniz bütçeniz varsa diye belirtiyorum. Bende aynı şekilde PS5 pro, 4K monitör derken işin içinden maddi anlamda çıkamayınca sistem yeniledim. Eğer varsa öyle bir isteğiniz ona bakın derim. Onu da istemiyorsanız PS5 slim alınır bence. 2K da bir monitör alıp keyifinize bakarsınız.
  14. Çatlı Reis

Ps5 düz modeli (Yani slim ve fat kasa) günümüz oyunlarını sabit 4K native sabit 60 FPS oynatabilecek kadar güçlü değiller maalesef. Ama bu 60 FPS oynayamayacağınız anlamına gelmiyor. Oyunları performans modunda oynayarak 4K değil ama 2K'dan biraz daha iyi bir görüntü kalitesi alarak 60 fps'de...
  15. Çatlı Reis

Eyvallah sağol hocam. Aklında bir şey varsa sorabilirsin.
  16. Çatlı Reis

Hocam ben sistemi yeniledim. 4060'dan 5070'li bir sisteme geçtim yanına da 2K bir monitör aldım. Bir de ekipmanları yeniledim.
  17. Çatlı Reis

Asus rog ally extreme mi ps 5 mi

Görüntüde farklılıklar var. Televizyonunuz ve ya monitörünüz 60fps üstü bir yenileme hızına sahipse VRR teknolojisi ile oyunları 60 fps üstünde de oynayabiliyorsunuz. SSD'nin 2TB olması büyük bir artı. Bence en iyi özelliği de GTA 6'yı ilk çıktığında oynatabilecek en iyi cihaz olması.
  18. Çatlı Reis

Asus rog ally extreme mi ps 5 mi

Ben olsam tercihimi PS5'den yana kullanırdım.
  19. Çatlı Reis

PS5 pro kullananlara sorum var.

Ben 2 ay içinde bir Ps5 pro almayı düşünüyorum ve aklımda bir soru var. Bu cihaz native 4K çözünürlükte bildiğim kadarıyla 30fps çalışıyor yani 60fps veremiyor. Peki ps5 pro'ya özel getirilen performans pro modunda 60fps verirken çözünürlük neye düşüyor? 1080p mi oluyor yoksa 2K mı? Normalde 4K...
  20. Çatlı Reis

Öyle yapacağım hocam. Sadece alma sürem biraz daha uzayacak. Muhtemelen Ekim, Kasıma doğru alacağım. Kasım indirimlerini de bekleyip beklememe konusunda kararsızım.
Geri