Arama sonuçları: *

1. Óðinn

200 TL Gamepad önerisi

Bu forumda küfür yasak diye biliyorum.Yorumunuzu silin,boş boş tavırlar sergilemeyin.
  2. Óðinn

200 TL Gamepad önerisi

F310 nasıldır?Yakın zamanda bütçemi mouseye harcadım.Beklesem dahi 200 liradan fazla veremem. 1598208161 Tamamdır,teşekkürler.Pusat Pro alamam fakat,F310 alabilirim gibi.Teşekkürler.
  3. Óðinn

200 TL Gamepad önerisi

Evet,bunu da duydum.MediaMark'ta 190 liraya satılıyor.Belki daha ucuza da vardır.Uzun süre götürür mü?W10 ile uyumlu mu?Dediğim olay var mı şu az basınca az gaz verme vs.
  4. Óðinn

200 TL Gamepad önerisi

Herkes bu gamepadi öneriyor.Kaliteli anlaşılan,fakat benim bütçem buna izin vermiyor maalesef.
  5. Óðinn

200 TL Gamepad önerisi

Az daha ekle dediğiniz gamepad ile bütçem arasında 100 tl fark var.Çıkarabileceğim kadar çıkarttım bütçemi,maalesef daha fazla artıramam.Bu fiyat aralığında önerirseniz sevinirim.
  6. Óðinn

200 TL Gamepad önerisi

Max 200 tl olacak şekilde Windows 10 işletim sisteminde kullanacağım Gamepad istiyorum.Gamepadi alma amacım ilk olarak Forza Horizon 4 adlı oyunu tadını çıkara çıkara oynamak.İstediğim özellikler: -Kablolu,kablosuz farketmez.Kaliteli ve 200 tl'yi geçmeyecek bir gamepad varsa...
Top Bottom