Arama sonuçları: *

1. İntel Celeron

Ps3 mü 4 mü öneri istiyorum

bende aynısını yapıyordum zaten ama sıkıntı çıktığı için ps4 lere ininal kart girilmiyor
  2. İntel Celeron

nasıl nasıl banada anlatsan hiç fena olmaz nasıl yapıyorsun banada anlatsan hiç fena olmaz ;) 1599423122 bende 50 tl ye aldım fifayı şimdi 21 çıkacak diye ucuzlamıştır ama bence fifaların bir çoğu birbirinin kopyası
  3. İntel Celeron

ben de bi aralar bugla yapıyordum ama bugu kaldırdılar
  4. İntel Celeron

ps plus ta kardeşlik yapılıyor ben de şu an güvendiğim bir arkadaşımla yapıyorum o da gerçek yada sanalda güvendiği bir arkadaşıyla yapsın (sanalı kesinlikle tavsiye etmiyorum) bi oyunu 3-5 ay oynamasa ne olacak sanki başka oyunlar alır onu oynar crackli ps4 hem çok saçma bir iş hemde yasal...
  5. İntel Celeron

bence kırık ps4 alınmaz her oyun da 300-500 değil indirimler beklenince birçok oyun uyguna bulunabiliyor ps plus meselesinede biriyle ps kardeşliği yaparak parayı bölüşürse çok ucuza geliyor (ne yazık ki ps plusa zam gelcek) ps4 ün sadece offline değil online oyunları da var onların da bir...
  6. İntel Celeron

ben de bir ps4 kullanıcısıyım kesinlikle ps4 almalısın çok t.şaklı makine hiç fps drop görmedim mükemmel oyunlar dışında 1080p de 60 fps rahat veriyor ve dualshock 4 ün verdiği rahatlığı kesinlikle başka hiçbir ps4 kolu veya klavye veremez (xbox kolu dışında) hem de ps4 ün müthiş exclusive...
Top Bottom