Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Ailemi nasıl PS5 Almaya ikna ederim?

hocam maddi durumları kötü olabileceğinden çekiniyorsan çaktırmadan sor işte bir ödeme var mı vs. gibisinden veya annene git ben konsol istiyorum pc de eski falan de ama şikayetçi bi hava olmasın sanki heves varmış da gibi , annen ikna olursa babanı ikna etme olasılığıda artar alırsın
  2. Ahmet Sevinç

Sony Ea Play alınır mı?

1 yıllık değilmiş 250 tl ye
  3. Ahmet Sevinç

Hangi PlayStation 5i almalıyım

ayrıca daha sesli çalışıyor diyorlar stand konusunda çok istekli değilseniz ucuz olanı alın bence , arkadaşın dediği gibi ssd alıp takviye yapabilirsiniz
  4. Ahmet Sevinç

yeni playstation 5'ler duyuruldu

Bu gidişle çıkmayacak gibi 😅 Sorunun olacağını sanmıyorum da şu CD li versiyon tasarımı aşırı kötü ya incelticez diye
  5. Ahmet Sevinç

yeni playstation 5'ler duyuruldu

arkadaşlar selam slim/pro falan yok baştan söyleyeyim adamlar sadece 4'lü kapak tasarımı , %18-24 inceltme , stand , görünüş , 1tb depolama , %30 a kadar hafifleme gibi konularda değişiklik yaptı , fiyatı ise aynı (yd) fakat dikey kullanmak istiyorsanız ayriyaten aparat almanız lazım ( oda gözüm...
  6. Ahmet Sevinç

N11 Playstation 5 alınır mı?

alın hocam ı halde en nihayetinde bakarız demişler birde sorun tekrardan ss alın işinizi garantiye alın
  7. Ahmet Sevinç

hocam adamlar galiba kendileri tamir ediyor yoksa teknik servis bakmaz
  8. Ahmet Sevinç

alınır bence hocam satıcıda iyi puanlı ama garanti servis beklentiniz olmasın
  9. Ahmet Sevinç

2023 yılında ps4 alınır mı?

Dying Light 2 testi aç 720p ye kadar düşüyor
  10. Ahmet Sevinç

ben sana yeni nesil demişim sen 10 yıllık oyunu atmışsın
  11. Ahmet Sevinç

fsr zaten görüntüyü düşürüp kalan boşluklarıda dolduran bir yapay zeka +30 fps için daha leş grafikte oynar adam üstelik fsr sadece xbox a özel değil desteklenen her oyunda var birde pro alsa varya bence daha mantıklı ssd illede alsın demedim
  12. Ahmet Sevinç

series s ile 720p de oynayacak adam yeni nesil oyunu onu almasındansa hiç almasın daha iyi ayrıca ps4 e ssd takılamıyor mu?
  13. Ahmet Sevinç

ps5 steam oyunlarını oynatıyor mu?

hocam öyle birşeyi tanıdıkla yapma olanağım yok belki parayla hesap alırım
  14. Ahmet Sevinç

peki psn hesap satışı var mı birde steam hesap alma gibimi
  15. Ahmet Sevinç

arkadaşlar merhaba steam kütüphanem var bence değerlide acaba steam den giriş yapıp ps 5 de oynama olanağım var mıdır desteklenen oyunları?
  16. Ahmet Sevinç

Dualshock 4 ü pc ye nasıl bağlarım

https://ds4windows.softonic.com.tr/ bunun gibi sitelerden indirebilirsin orijinal mi bilmiyorum ( antivirüs programının olmasını tavsiye ederim)
  17. Ahmet Sevinç

Dualshock 4 ü pc ye nasıl bağlarım

1 micro usb kablo lazım onu aldıktan sonra ds4 yazılımını yükle ve kullanmaya başla
  18. Ahmet Sevinç

Ps5 suan bu piyasada alınır mı??

1 sene sonra fiyatı atabilir ama senin pc var ne yapacaksın oyun konsolunu
  19. Ahmet Sevinç

6.000 TL PS5 KAÇIRMA SAKIN 6K

konusu açıldı
  20. Ahmet Sevinç

Oyun için hangisi yapmalıyım

valla 6500xt 5500 cidden iyi
Top Bottom