Arama sonuçları: *

1. AkifM2009

Ps4 pro verilip series s alınır mı??

olabilir ama yinede xbox almazdim zaten bendede var ps4 pro laptopumda guclu degil
  2. AkifM2009

xboxta oynayacagin oyunu pc de de oynarsin pek bi olayi yok hem xboxta da adam akilli oyun yok zaten
  3. AkifM2009

Hangi PS Plus Alınmalı

1 yil deluxe alin orda 5-6 oynanacak oyun var onlari oynayin iste last of us gow3 uncharted 123 gravity rush ve saire sonra da sadece extra alin
  4. AkifM2009

guc olarak ayni gucteler guncel oyun derdindeysen dusunule bilir yoksa degmez bile
  5. AkifM2009

Ps oyun indirimleri önerileri

yeni konu actim orada alinabilecek 50 oyunu listeledim bakabilirsiniz
  6. AkifM2009

Ps oyun indirimleri önerileri

cok uzun bir liste yaptim yeni konu olarak acacagim
  7. AkifM2009

Ps slim+Pc upgrade vs Ps5 pro

suan duzelttiler tlou-nu tas gibide calisiyo ps5 proya verecegin paraya pc topla ps6 perfromansi alirsin nerdeyse turkiyede cok paha ps5 pro
  8. AkifM2009

zaten ozel oyunlar artik 1 hadi bilemedin 1.5 yila pc ye daha iyi optimizasyonla cikiyor oyunlar ps da cok pahali ps plus desen adam akilli oyun gelmiyo 1 yildir gta6 icin ps5 alip saticam bende
  9. AkifM2009

playstationu bosver parayi pc-ye bas bence eger ps4-un varsa yoksa slim alinabilir
  10. AkifM2009

Yurt dışı ps5 pro mu yurt içi ps5 slim mi

pronun pek bi olayi yok ama turkiyedekininde fiyati ucuk pro al
  11. AkifM2009

2. el ps5 alırken neye dikkat etmem lazım

tam bilmiyorum ama isterseniz sizin icin arastirabilirim
  12. AkifM2009

sistem surumu suanki ne bilmiyorum. ama eski surumse dert etmeyin guncelleye bilirsiniz. birde cuh modelini sorun eski ps5 olabilir
  13. AkifM2009

kirik mi degilmi ici acilmismi disk takan yeri(varsa eger) duzgun calisiyormu
  14. AkifM2009

Ps4 de last of us türkçe değilmi?

bloodbornede var batmanda yok
  15. AkifM2009

turkce altyazili bilmemde kaliteli oyun cok batman serisi bloodborne metal gear solid 5 (phantom pain) aslinda oyun cok suan aklima ilk gelenler bunlar daha cok tavsiye istersen veririm
  16. AkifM2009

o zaman bilmiyorum
  17. AkifM2009

iki kisilik bildigim sadece gran turismo var
  18. AkifM2009

evet cd yakinlastir kendisi aciliyor
  19. AkifM2009

orijinali tabiikide daha iyi ama belki adam ikinciye turkce oynamak istiyordur
  20. AkifM2009

yaşadığım şehirde ps-ci yok olsa bile benim ailem çok fazla baskıcı odamı her hafta annem temizleyince arıyor. Diski bulsalar playstationu bile sata bilirler sinirden biraz sorunlu durumdayım. İnşallah artık 1-2 yıla çalışıp güzel bir pc toplayayım üniversiteyede girdimmi tüm bu yılların yerine...
Top Bottom