Arama sonuçları: *

1. Alı Yldz

PlayStation 4 Pro vs Xbox Series S hangisini almalıyım

Xbox Series S güncel bir konsol ama depolaması gördüğüm kadarı ile 512GB tamamını kullanmıyor 372GB falan gözüküyor. Ama PS4 Pro ise depolaması değiştirebiliyon ayrıca Sata SSD takabiliyorsun 1TB kadar.
  2. Alı Yldz

Playstation merak ettiğim konular

Cevap için teşekkür ederim okankygsz
  3. Alı Yldz

Yani 12 aylık almayı planlıyorum direkt 12 ayın parası verebilir miyim tek seperlik.
  4. Alı Yldz

örneğin ben 12 aylık PSPLUS aldım ayda elektrik faturası ödemesi gibi yani 1624612013 PS PLUS alınça tek sefer ödeme yapabiliyor muyum aylık ödeme yerine ?
  5. Alı Yldz

Ben bişey sormayı unutmuşum PS PLUS üyeliği aldıktan sonra aylık elektrik faturası gibi ödememi oluyor her ay ?
  6. Alı Yldz

Apex Legends Konsol versiyonunda auto aim özelliği var mı

Birde gamepad üzerine oynamak için oyun önerisi yapabilir misiniz ? Ben Gamepad ile Prince Of Persia Two Thrones oynuyorum biraz Gamepad tecrübem artısın diye az bile olsa alışırım değil mi ?
  7. Alı Yldz

Ben gördüm bu tarz X360 controller programı kurdum eskiden farcry 3 blood dragon da denedim nisan alınca direk 3-4 saniye düşmana doğru otomatik bir şekilde takip ediyor aim bu aim asist olayımı demek.
  8. Alı Yldz

Ben 25TL Gamepad ile oynuyorum bazı oyunları az bir deneyim var. Örneğin FarCry 3 Blood Dragonu Gamepad ile oynuyorum ama bişey söyliyim oyunun hikaye modu hemen bittiyor ya NFS Carbon gibi 😂 1624507631 Ben biraz ayarlarını ile oynarım benim için iyi ayarı bulurum. Aim assist auto aim tarzı...
  9. Alı Yldz

Ben ilerleyen aylarda Playstation 5 almayı planlıyorum. Ama bende bir soru oluştu Apex Legends veya diğer FPS oyunlarında Auto Aim tarzı bir ayar var mı ? Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarıniz için. 1624501152 Nışan alma tuşuna bastığımda Auto Aim devreye giriyor joystick oynatınca Auto Aim...
  10. Alı Yldz

Cevap için sağ ol Valid123 Bende yeni ps oyuncusu olacam için birde gamepad ile fps shot oyunlarında aim geliştirmek için bir oyun önerir misin ?
  11. Alı Yldz

Ben ilerleyen dönemlerde bir Playstation 5 almayı planlıyorum ama benim merak ettiğim birkaç konu var : 1-PsPlus üyeliği bittince ne olur ? Apex Legends'taki PsPlus üzerinden alınan skinler ve diğer eşyalar ne oluyor ? Oyunlar kilitleniyor diye öğrendim bu doğru mu ? 2-Playstation 4 oyunları...
Top Bottom