Arama sonuçları: *

1. AltugÖzdmr

Alınacak en mantıklı sıfır ps4

Yine 3k ya ineceğini sanmıyorum ama birde ek olarak ben 500GB pek önermem oyun yüklerken bazı oyunları silmek zorunda kalabilirsin. Yeni almışken 1TB temiz almanı öneririm eğer PlayStation 4 Slim/Pro alacaksan tabii
  2. AltugÖzdmr

Ben satmaya çok niyetlendim bir ara oradan biliyorum bende 2 kol 1 TB slim var 5k'dan almak isteyenler olmuştu sonra vazgeçtim arkadaşlarla oynuyoruz diye zaten sitede "güncel" ilanlara bir göz atarsan az çok anlarsın
  3. AltugÖzdmr

Hocam öncelikle şunu söyleyeyim baktığınız ilan güncel değil şu an zaten 1 TB PS4 Slim'lerin piyasası 5k bende olduğundan biliyorum ama ben İstanbul'a göre konuşuyorum şehirden şehire o kadar farkeder mi bilmiyorum tabii
  4. AltugÖzdmr

Bence PlayStation oynamak için tv almayın bunu net söylüyorum uzun bir süre tvde oynayıp monitör geçen biri olarak daha öncesinde geçmediğim pişmanım
  5. AltugÖzdmr

PlayStation 4 İçin Monitör

RDR2’de de 50 altını görmedim
  6. AltugÖzdmr

Her gün R6 ve COD Warzone oynuyorum sabit 60 ama sen bilirsin
  7. AltugÖzdmr

Bende zaten gereksiz olduğunu düşünüyorum dedim dostum bende 27’ düşünüyorum ama yorumlar çok farklı olabiliyor kullanan için o yüzden öneriniz var mı diye sordum
  8. AltugÖzdmr

2000₺’ye kadar bütçem var ilk 144hz almayı düşündüğüm için ama 60-75 için bu kadar para harcamayı gerek yok
  9. AltugÖzdmr

Bende ileride bilgisayar toplarım diye düşündüğüm için 144hz almak vardı aklımda ama sonra vazgeçtim ve şu anda gereksiz bir harcama olur benim için 144hz önerdiğin monitör var mı peki?
  10. AltugÖzdmr

Arkadaşlar bende PlayStation 4 slim 1tb versiyonu 1.5 yıldır var.Televizyondan kullanıyordum PlayStation’ı ama artık monitöre geçmek istiyorum 144hz bir monitör PlayStation 60hz desteklediği için gereksiz mi bunu öğrenmek istiyorum 144hz yerine 60-75hz 1 ms almak daha mı mantıklı ? Birde ek...
Top Bottom