Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

Ps network bağlantı hatası

Koskoca sistem çöküyor üstünden saatler geçiyor. Bir çok forum ve yayın kuruluşunda haber öyle geç düşüyor ki kullanıcılar acaba internetim de mi sorun var. Ne bilelim hesabımıza ban mı attılar diye çözüm aramaya başlıyoruz... Neyse bir tur Xbox Series S kullanma zamanımız gelmiş.
  2. AntremanKoçuMünir

Görmeden wifi ve kablo üzerinden bağlanmaya çalıştım olmadı dur makineyi sıfırlayayım dedim. O sırada gördüm. Genel sıkıntıyı. Neyse makine bir temizlik görsün 😁
  3. AntremanKoçuMünir

Benzer sorun hepimizde var. Çözülmesi bekleniyor.
  4. AntremanKoçuMünir

🔴PlayStation vs Xbox🟢

Malzeme kalitesi, kolun ergonomisi ve ilerde satış olarak düşünürsek PlayStation. Gariban dostu olsun, ilerde satarken biraz uğraşırım diyorsanız Xbox. Gerçekten oyunları daha uyguna geliyor. Gerçi EA Play alırsanız iki platformda üzmez. Xbox Series S One S ve PlayStation 4-5 kullanmış birisi...
  5. AntremanKoçuMünir

GÜRCİSTANDAN PS5 Alınır mı?

Alınır, satılır veya kullanılır... Türkiye genelini geziyorum. İş için bir türlü Artvin'e yolum düşmedi. Yoksa gidip PS5 30. Yıl serisinden kesin almıştım.
  6. AntremanKoçuMünir

PS4 Silm ne kadar eder ?

O zaman yarın ilana gireyim. Forumda ihtiyacı olan olsa dediğim gibi 8-9 teklif edene verirdim. Temiz makine. Oyunları ayrıca satarsam bu kez mekineyi tek satmak uğraştırır gibime geliyor.
  7. AntremanKoçuMünir

PS4 Silm ne kadar eder ?

Tam tarihi söylemek zor. Arkadaşım sıfır vatandan aldı. Garanti bittikten sonra bende ondan almıştım. 3 yıllık mı 4 yıllık mı bilmem. Ama çok az kullanıldı. Son iki aydır toplasak 2-3 saat açıp oynamadım. Satıp bilgisayar alacağım. 8-9 teklif verseler vereceğim. Gelen para ile 7500F + Soğutucu...
  8. AntremanKoçuMünir

PS4 Silm ne kadar eder ?

Sesim canlı yayına gitmesin söveceğim 🤣 1735763420 Pes21 GTA V GOW ve bir oyun daha vardı ama hatırlatamadım
  9. AntremanKoçuMünir

PS4 Silm ne kadar eder ?

Çift kol (Siyah ve Beyaz Orijinal) Dört oyun Slim kasa 500GB kutusu var. Sorunsuz içi hiç açılmadı. Tahmini ne kadar eder ?
  10. AntremanKoçuMünir

PS4 Oyunları mı PS5`te oynayabilir miyim ?

Oyunun yanında PS4/PS5 diye yazanlar var. Bu şekilde olanları sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.
  11. AntremanKoçuMünir

Küçük kuzenlerime ps4ü crackli mi almalıyız

Ben online tabanlı oyunları oynadığım için bana o cihazlar gelmez hocam. Ama yeğenler çok oyun olsun seçenek olsun derseniz mantıklı. İlerde de sıfırlamadan aynı şekilde güzel fiyata verirsiniz.
  12. AntremanKoçuMünir

ps4 slim alıcam fiyat iyi mi 2 el

PlayStation kullanırken o meşhur drift sorunu ile karşılaştım. Kol ile herhangi bir yöne basmama rağmen basıyormuşum gibi hareket ediyordu. Bunun tamiri 300-500 lira (1 yıl önce aldığım fiyattı) tutuyordu. Fifa oynarken atıyorum ben yukarı giderken bir anda aşağı veya farklı yöne gidiyordu...
  13. AntremanKoçuMünir

️‍🔥 GTA VI [ PS5 - XBOX Series X/S ] Çıkış Yapacak Resmi Haber !

Xbox series s satmamak en mantıklısı. GTA VI ile fiyatları uçar 😂 bu arada fragman gerçekten merak uyandırıyor.
  14. AntremanKoçuMünir

Ps 5 almak istiyorum ama

Bu kararsızlıkla masaüstü ve laptopta ekleyin hocam 😀 Ps5 gayet alınabilir cihaz. Bir yıl kadar kullandım tavsiye ederim. Rog gibi el konsolları bana göre ağır ve tercih etmiyorum. Uzun vadede satarkende alıcısını bulmak biraz daha zor olacağı içinde tercih etmediğim doğrudur 😄
  15. AntremanKoçuMünir

Ps2 2023 yılında alınır mı?

Ps2 vardı evde al komşu yoksa çöpe atacağım demiştim. Bence alınmaz. Bütçe varsa minimum ps3 kırılmış oyun yüklü makine alırsın kafa dağıtmak için..
  16. AntremanKoçuMünir

Ps5 16.100 tl vatan da

Valla Amazon müşteri hizmetleri bile bu kadar emin değil.
  17. AntremanKoçuMünir

Ps5 16.100 tl vatan da

Bugün amazonda vergi dahil 15.700 dediler. Amazon TR müşteri hizmetleri ile görüştüm ekstra vergi çıkar mı diye net bilgi vermedi. Gümrük ile görüşmek gerektiğini 150€ üzeri olan ürünlerde olabilirde olamazda dedi. Heyecan aramadım, bunu mağazalarda görürsem alırım.
Top Bottom