Arama sonuçları: *

1. A

Ps3 oyunu nereden bulabilirim

Evet eski tvde şu attığım renkli 3kablo girişi yok eskisinde var birde ps3 oyunları 1080p mi oluyor 60fps mi yoksa 30 mu?
  2. A

Tamam sağol denicem kirdirinca
  3. A

En sağdaki
  4. A

Teşekkürler👍
  5. A

Yaşadığım yer küçük pek yer yok o zaman başka yer bulup denerim sağolun
  6. A

L Üstte belirttiğim gibi çok eskiden kırdırmak için ps kafeye götürmüşdük ama kirilmadigini söylemişlerdi bunların modeli oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam iki farklı biri kırılabilir biri kirilmiyormuş doğru mudur? Öyle söyleyip geri vermişlerdi
  7. A

Tamamdır sağolun kablo bulup halletmeye çalışırım bu arada ps3 pcye takılıyor mu? Kasaya yani?
  8. A

Hm tamam sağolun kırma işlemini kendim yapabiliyorsam denerim teşekkürler
  9. A

Hatırladığım kadarı ile kırık değildi
  10. A

Oyunları nasıl kurucağım hakkında sizinde bilgi aldığınız bir video atabilir misiniz öğrenmem açısından?
  11. A

İki adet kablo var bunlar
  12. A

Bizim burdada vardı babam götürmüştü eskiden kırıp korsan oyun mu yüklüceklermiş bir sürü (?) Öyle bir şeyler demişlerdi ama Kırılan model degilmiymiş neymiş çok hatırlamıyorum ama olmamıştı o yüzdende tek oynadığım oyun bf4dü 1662110615 Bilmiyorum ki pek anlamıyorum psden
  13. A

Yani 6 yıl önce alındı belki daha fazla crack için detaylı video var mı bildiğiniz
  14. A

Merhaba, çok eskiden kalma bir ps3 var elimde bir sürü kablosu falan var ilk olarak ben bu psyi yeni nesil televizyonkara takabiliyormuyum 3 farklı renkte kablo var eski televizyonumuzda o kablodan varda yenisinde yok arkasına baktığımda göremedim birde ucuza nersen oyun bulurum? Tlou almak...
Top Bottom