Arama sonuçları: *

1. Clayz

Ürünleri Ne Kadara Satabılırım?

ahahhaa
  2. Clayz

o kadarsa dırek ucarımda o kadar mumkun degıldır gıbı
  3. Clayz

Dostlar selam bı tane ps5 kolum bı tanede orjınal sarj ıstasyonum var ıkısıde ıthalatcı garantılı yanı sony degıl ortalama 2 sını kaca satabılırım okı dokının fıyatlandırması harıcınde ?
  4. Clayz

Ps5 Kolu ve Sarj aletı kaca gıder

Dostlar selam bı tane ps5 kolum bı tanede orjınal sarj ıstasyonum var ıkısıde ıthalatcı garantılı yanı sony degıl ortalama 2 sını kaca satabılırım okı dokının fıyatlandırması harıcınde ?
  5. Clayz

Xbox series x mi ps5 mi

tartısmaya gerek yok ps5
  6. Clayz

DUALSENSE PS5 BAĞLAMA

rica ederım sızede ıyı forumlar
  7. Clayz

DUALSENSE PS5 BAĞLAMA

sorun yaratmaz hocam
  8. Clayz

EA FC 25 Hakkında Ufak Bilgiler ! 27 Eylül Çıkış Tarihi

fıyat aynı kalcakmıs tek guzel yanı bu
  9. Clayz

Ps5 slim mi alınmalı yoksa aynı fiyatlı bir pc mi?

herkese gore farklı ama ben kısa ozet gecıyım buyuk televızyondan yatagından kalkmayarak rahat rahat hıkayelı oyun falan oynıcaksan al ama bana kalırsa bılgısayar her ısını gorecegı ıcın kesınlıkle ps oyunlarınıda rahatlıkla oynarsın pc den ama fıyat daha tuzlu olur
  10. Clayz

Bilkom destek PlayStationa bakarmı

cozulur umarım en kısa zamanda
  11. Clayz

ınsallah
  12. Clayz

sıtesınde playstatıon ıle anlasmaları var hala donerler buyuk ıhtımalle
  13. Clayz

Ps5 gamepad sarj ıstasyonu hangısı alınmalı

Hepinize selamlar bugun dualsense aldım fakat pc ıcın sarj ıcın herkes prızden asla sarj etme dıyor fakat pc de 3 saatte asırı derece az sarj ettı ne onerırsınız cıdden kafam cok karısık sarj ıstasyonu almaya gerek varmı orjınal su an ımkanı yok alamam fakat...
  14. Clayz

PS5 PC için en uygun sarj yontemı

Hepinize selamlar bugun dualsense aldım fakat pc ıcın sarj ıcın herkes prızden asla sarj etme dıyor fakat pc de 3 saatte asırı derece az sarj ettı ne onerırsınız cıdden kafam cok karısık sarj ıstasyonu almaya gerek varmı orjınal su an ımkanı yok alamam fakat...
  15. Clayz

Ps5 nasıl sarj edilmeli

16. Clayz

PS5 Kolu pc de fifada tıtremıyor

Selamlar bu gun ps5 kolu aldım bagladım genelde full fıfa oynuyorum gırıs ekranında hafıf tıtresım var fakat ornegın dırekten donen toplar vs bunlarda tıtresım olması lazım ps cafede oluyodu bu tıtresımı nasıl acabılırım yardım edersenız sevınırım sabahtan berı her seyı yaptım test...
  17. Clayz

PS5 kolu fifada tıtremıyor pc

Selamlar bu gun ps5 kolu aldım bagladım genelde full fıfa oynuyorum gırıs ekranında hafıf tıtresım var fakat ornegın dırekten donen toplar vs bunlarda tıtresım olması lazım ps cafede oluyodu bu tıtresımı nasıl acabılırım yardım edersenız sevınırım sabahtan berı her seyı yaptım test...
  18. Clayz

Ps5 pc ıcın tıtresım sorunu

Selamlar bu gun ps5 kolu aldım bagladım genelde full fıfa oynuyorum gırıs ekranında hafıf tıtresım var fakat ornegın dırekten donen toplar vs bunlarda tıtresım olması lazım ps cafede oluyodu bu tıtresımı nasıl acabılırım yardım edersenız sevınırım
  19. Clayz

Playstatıon 5 kolu tıtresım nasıl acılır

Selamlar bu gun ps5 kolu aldım bagladım genelde full fıfa oynuyorum gırıs ekranında hafıf tıtresım var fakat ornegın dırekten donen toplar vs bunlarda tıtresım olması lazım ps cafede oluyodu bu tıtresımı nasıl acabılırım yardım edersenız sevınırım
Top Bottom