Arama sonuçları: *

1. Ensar

Playstation'um çalındı ve adam şuan aktif

Geçmiş olsun..
  2. Ensar

Xbox One S 1 TB ile PS 4 Takas Edilmeli Mi?

6 oyun veriyormuş..
  3. Ensar

Birkaç aydır Xbox'ı satamıyorum. Xbox'ı, PS 4 ile takas etsem, 1900-2000 TL'ye PS'yi satabilir miyim?
  4. Ensar

Xbox One S 1 TB 18 ay garantili konsolumu satıyorum. Bir kişi PS 4 Slim ile takas teklif etti. Sizce takas yapmalı mıyım? NOT: Yakın zamanda (konsolu satabilirsem) inşallah bilgisayar alacağım. Birkaç aydır Xbox'ı satamıyorum. Xbox'ı PS 4 ile takas etsem, 1900-2000 TL'ye PS'yi satabilir miyim?
  5. Ensar

PS4 MI TOPLAMA PC Mİ ?

Bence kesinlikle bilgisayar almalısın. Yukarıda @Barış Yalçın dediği gibi Ryzen 5 3400G ile bir APU sistem toplayıp ileride ekran kartı alabilirsin. Ya da PlayStation'da oyunlara ve PS Plus üyeliğine vereceğin parayla bütçeni biraz daha arttırıp, ekran kartlı bir sistem alabilirsin.
  6. Ensar

PS4 Pro Çok Uygun Değilmi?

...
  7. Ensar

PS4 Slim vs Xbox One S

Teşekkür ederim.
  8. Ensar

PS4 Slim vs Xbox One S

Arkadaşlar hepinizin önerisi için teşekkür ederim. İkinci el Xbox One S almaya karar verdim. PlayStation'da Game Pass'e benzer bir sistem yok. Game Pass çok daha uygun.. Şu virüs falan geçsin de o zaman alacağım inşallah...
  9. Ensar

PS4 Slim vs Xbox One S

Sıfırını alacak olsaydım All Digital alırdım. Şu an ikinci el bakıyorum... Xbox'da Game Pass var o yüzden daha uygun gibi...
  10. Ensar

PS4 SATMAK İSTİYORUM YALNIZ CONTROLLERI YOK

Nasıl memnun muydun? Oyun fiyatları vs. nasıl? Bunu ya da Xbox almayı düşünüyorum: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-ps-4-plus-2-kol-plus-fifa-18-plus-nba-18-2-yil-garantili-734645662/detay
  11. Ensar

PS4 Slim vs Xbox One S

Cevabınız için teşekkür ederim. Oyun olarak Xbox daha iyi gibi ama tek kollu en ucuz ikinci el 1800 TL benim 1500 TL param var... 1588671858 Sonradan HDD vs. takabiliyor muyuz? 500 GB yeterli olur mu? 1588672452 Xbox One S garantisiz alsam sıkıntı olur mu? Siz kullanıyor musunuz? Memnun...
  12. Ensar

PS4 Slim vs Xbox One S

Arkadaşlar bilgisayar toplamak için para biriktiriyorum. Şu an tam 1500 TL param var. Bilgisayar fiyatları malum... Sıfır Xbox One S almayı düşünüyordum Xbox One S 1TB All Digital'in fiyatı 1750 TL'ydi şu an 2800 TL yani sıfırını almam imkansız ikinci elinde de 1800 TL'den aşağı yok. 1400 TL'ye...
  13. Ensar

PS4 SATMAK İSTİYORUM YALNIZ CONTROLLERI YOK

👍
Top Bottom