Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

ps5 in diğer konsollardan güçlü olmasının bi önemi yok. konsollar genel olarak aşırı güçsüz. son 6 senedir falan çıkan oyunlar teknik olarak hep aynı. oyun firmaları yeni bi oyun çıkarırken acaba x konsol bu oyunu çalıştırır mı? x konsolu bu oyunda iyi performans veremezse istediğimiz satışı...
  2. Eren Güven

Oyun Teknoloji Gündem Haberleri

konsollar güçlenmeden oyun teknolojileri de ilerlemiyor maalesef. umarım iyi bi şeyler yaparlar da artık doğru düzgün oyunlar çıkar
  3. Eren Güven

ps5 de 30 fps pc göre daha mı akıcı yoksa aynı mı ?

ps ve xbox da görüntü kalitesi pc gibi olmuyo nedense. ya da bana öyle geliyo. tahminim 4060-4060ti lı bi sistem gta 6 yı rahat rahat 60+ fps oynatır. oyun yapımcıları konsolların da oynatabilmesi için büyük oyunları hep konsola çıkarıp sonra pc ye port ediyolar. önce pc ye çıkarıp sonra konsola...
  4. Eren Güven

ps 5 vs nintendo switch

Her türlü ps5. Ben normalde konsoldan hiç hazzetmem ama PS in bir sürü kaliteli oyunu var. Ayrıca gta6 ps5 e gelcek sırf onun için bile alınır
  5. Eren Güven

Favori konsolunuz nedir / Sahip olduğunuz konsollar nedir?

Ben 27 den sonra alışamam ya, 5 6 yaşlarındayken kasetli gameboy marka konsolum vardı ondan sonra PC ye geçtim. O konsolun oyunları da çok basitti zaten
  6. Eren Güven

Bak bu mantıklı, pc başında oturmak yorucu oluyo, ama gamepad le oynamak da beni yorar, çocukluktan alışmak lazım ona
  7. Eren Güven

Bu arada fazla da şey yapmayım, mobil konsollara lafım yok sonuçta PC ile dışarıda oyun oynanmaz ama evde iyi pc si olduğu halde pcde oynayabileceği oyunları ps5 te falan oynayanları anlamıyorum. Onun da zevki ayrı oluyor herhalde
  8. Eren Güven

Favori konsolunm pc. Konsoldan oyun oynanmaz 🤣 linç yemeyi göze alarak düşüncelerimi ifade ediyorum, anayasal hakkım sonuçta 🤣
  9. Eren Güven

2 yıl sonra PS4 mü yoksa PS5 mi alınır?

henüz bunu düşünmek için erken değil mi?
Top Bottom