Arama sonuçları: *

1. ErselMert

ps3 mü xbox one mı bütçe: 1000

xbox one alıp game pass ile büyük bir kütüphaneye sahip olursun
  2. ErselMert

4000 TL’ye PlayStation 5 aldık! Siz de fırsatı kaçırmayın!

bu tarz paylaşımları yapanlarım dış ticaret ile ilgisi olmadığı aşikar 2.el almanızı hiç tavsiye etmem hatta ilk kasayı kesinlikle almamalısınız her zaman ps ilk kasaları sorunlu olmuştur 5 de ise çok büyük ve güzel parçalar kullanılıyor kesin kasa konusunda sorun yaşanıp 6 ay içinde slim adı...
  3. ErselMert

4000 TL’ye PlayStation 5 aldık! Siz de fırsatı kaçırmayın!

dışardan hangi site üzerinden alırsanız alın gümrüğe girdiği anda buradaki fiyatla aynı olacaktır en uygun alma şekli bir tanıdığınız yurtdışında ise ona getirtmeniz olacaktır.
  4. ErselMert

Xbox One S 1 TB ile PS 4 Takas Edilmeli Mi?

arkadaşa katılıyorum ben oyun parası yüzünden ps4 satıp pc ye geçtim daha iyi oldu
  5. ErselMert

playstation 4 mü yoksa xbox one s mi almalıyım

ps4 oyun çokluğu sebebi ile xbox da exculuesive oyun çok az ve serverları çok kötü durumda
  6. ErselMert

Ps4 slim oyunları Türkçe yama yapılır mı?

ps4 pahalı bu konuda hiç bir şey diyemem xbox deneyimim olmadı hiç sadece fifa oynamıştım kol ps4 kolundan daha iyiydi sadece bunu söyliyebilirim
  7. ErselMert

doğru terimler ps exclusive kendini sattırır fifa sattırır özellikle ama herzaman ps>xbox bu değişmez kalite ve sorunsuzluk sonyde resmen akıyor ve güzel bir tv niz var ise konsolun tadı ap ayrı oluyor
  8. ErselMert

malesef ki oyun desteklemiyor ise yama yapma gibi bir şansınız yok
  9. ErselMert

PS4 slim hakkında

valla ben 3 yıldır 500gb slim kullanıyorum hiç bir kasma hiç bir fps drop görmedim hocam
  10. ErselMert

Ps 4 slim 1 tb mı ps4 pro 1tb

suan bir çok firmada 3500tl düştü
  11. ErselMert

3200 tl bence yeterince pahalı illaki vericekseniz bu fiyatlara 2.el garantili prolar var ülke içinde
  12. ErselMert

şuan ps4 kesinlikle alınmaz gereksiz bir şişirme var çok istiyor iseniz eylülden sonra vergi geri çekildiğinde almanızı tavsiye ederim
  13. ErselMert

PS4’e aldığım FIFA 20’yi Origin Hesabımı PC’de açıp indirebilir miyim?

ps4 hesabınız pc de ne yazık ki olmuyor
  14. ErselMert

Playstation 4 mü Rtx 2060'lı kasa mı?

ilk kasada dediğin gibi lakin slim 1 tb'lık kasadan mevcut ve çevremdekilerde dahil olmak üzere slim kasadan ısı problemi yaşayan hiç görmedim slim kasalarda olduğu gibi sogutma sistemi iyileştirmesi yapılmıştı
  15. ErselMert

Playstation 4 mü Rtx 2060'lı kasa mı?

ciddi anlamda online oyunlarda hilesiz güzel deneyimler istiyorsan ısı problemleri vs vs gibi sorunlarla uğraşmak istemiyorsan tabii ki play station gayet mantıklı örneğin ben war zone pc den değil ps4 den oynuyorum pc den herkes aim hack açıyor ek olarakda başka bir ps4 olan arkadaşınla psn...
Top Bottom