Arama sonuçları: *

1. Forexy

TÜRKİYE PS PLUS ÜYELİĞİNİ ABD DE KULLANMA

Size teşekkür ediyorum hiç değilse eleştirinizi düzgün bir şekilde dile getirdiniz. Evet kısmi olarak haklısınız bu durumdan bende memnun değilim fakat kuzenşm orda işler düzene sokmak ile ığraşıyor. Bende hediye anlamında böyle bir şey yapmak istedim şahsen haberi yok belkide kabul etmeyecek...
  2. Forexy

Bilgi için teşekkür ederim.
  3. Forexy

Teşekkür ederim. Ben daha önce ps5 kullanmadığım için bilgim yom hocam buryaa sorayım dedim. 1702415690 Üstte arkadaşa belirttim kuzenim orda yaşıyor fakat daha yeni gidiş yaptı bende hediye olarak ona ps5 plus üyeliği alacağım. Orda 200 dolar tutyor eğer burdan alabiliyorsam daha uyguna gelecek...
  4. Forexy

Hocam abd yaşıyor derken f1 vizesine geçmeye çalışıyor. Hadi diyelim dolar ile maaş alıyor bu tepki sitem nedir? Sorduğum soru ile alakalı bir cevap verseniz amenna diyeceğim.
  5. Forexy

Merhabalar kuzenim abd de yaşıyor ve bugün bir adet ps5 aldı. Ben ona Türkiyeden Ps plus üyeliği açsam orda kullanamsı mümkğn mü? Burda 95 dolara takbğl ediyor. Fiyat olarak cazip olduğu için bu yönetimi düşünüypruz. Bilgisi olan var mıdır?
Geri