Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

Xbox One mi, PS3 mü?

Gamepassta istediğim türden oyunlar bulabilir miyim? Şuanlık spor oyunları oynuyorum ps cafelerde fifa,pes, bunların haricinde gta5 farming sim. nba gibi oyunlarıda tadmak istiyorum. 1623944331 hocam hemen hemen oyunsuz 2k'dan başlıyor.
  2. Gerçek Walter White

Xbox One mi, PS3 mü?

dün bir konu açmıştım PS3 halen alınır mı diye,alınır dediniz ama xbox one'de önerenler oldu. Fiyatına sahibinden baktım ve bütçemede uyuyordu. Youtubeden videolarına bakınca PS3'e göre daha iyi olduğunu fark ettim. Ama PS3'te kırdırmak gibi + yönlerde var malum oyun fiyatları pahalı. Her şey...
  3. Gerçek Walter White

PS3 Halen Alınır mı?

yanlış yazmışım 'bulamadım one modelini' olarak yazacaktım :D youtubeden ve sahibindene baktığımda ps3'den daha iyi olduğunu farkettim ve şaşırdım ilk defa görüyorum bu konsolu,ilk tecihim haline geldi.Peki bir sıkıntısı var mı kronik
  4. Gerçek Walter White

PS3 Halen Alınır mı?

benim sahibinden anasayfamda hep one s çıkıyor,bulamadım one s. Ortalama kaç lira olarak gözüküyor
  5. Gerçek Walter White

PS3 Halen Alınır mı?

PS4 alacaktım ama bütçem yetmeyecek sanırsam. Oynayacağım oyunlar FIFA, PES, GTA 5, NBA gibi oyunlar,Sırıtır mı? Tabi alınca diğer oyunlara da merakım artabilir, bunu da göz önünde bulundurursanız iyi olur.
  6. Gerçek Walter White

2500 TL Konsol önerisi

teşekkür ederim
  7. Gerçek Walter White

2500 TL Konsol önerisi

ps4 için 2. el 2500 normal bir fiyat mı? yoksa yine temiz bulabilmek için az yükseltmek mi gerekir
  8. Gerçek Walter White

2500 TL Konsol önerisi

2/2.5K'ye, temiz bulunabilen, 0 satılabilen konsol arayış içerisindeyim. Şimdi almayacağım, 2 ay sonra falan alacağım. Önden bir araştırma içerisindeyim. Aklımda PS4 veya One S var. Fiyatları daha da düşer mi? Çünkü yeni nesil konsollar çıktı, hali ile eski moda gibi bir şey kaldılar😀
  9. Gerçek Walter White

PS3 Fat Kasa Alınır Mı?

yine 🤐
  10. Gerçek Walter White

PS3 Fat Kasa Alınır Mı?

alınır
  11. Gerçek Walter White

Konsollara %100 Gümrük Vergisi!

tüh ps3 alıcaktım alamıcam yine.
  12. Gerçek Walter White

xbox 360 veya ps 3 alınır mı

adam olana cok bile
  13. Gerçek Walter White

ah ah anca ps cafelerde oynaabiliriz oradada ps5 ile fifa 2021 saati 9 lira olucakmış onuda oynayamıcaz galiba
  14. Gerçek Walter White

biz bu durumlara düşürenler utansın :(
  15. Gerçek Walter White

hangi ps yi almalıyım

o fiyata keşke o zaman xbox one falan alsaydın şimdi bulamazsın
  16. Gerçek Walter White

xbox 360 veya ps3 bu devirde alınır mı almayı düşünüyorum ama şüpheleliyim
Top Bottom