Arama sonuçları: *

1. Hakan06

Playstation 5 Pro Soruları

PS5 de gereksiz bana kalırsa . PS4 gibi başarılı ve almak için bir sebep sunan bir konsol nesli olmadı ps5. Spiderman 2 bile hemen pc'ye geldi. PS5 sunduğu şeylere göre çok pahalı bir konsol.
  2. Hakan06

Fc24 Şimdi almalımıyım Yoksa fc25 i beklemelimiyim?

24 fifa tarihinin en kötü oyunudur. Net söylüyorum. 25 beklemek daha mantıklı. Belki bir şeyleri düzeltirler.
  3. Hakan06

PS 5 Konsol hakkında yardım

AAA oyunlarda problem olduğu söyleniyor. Exclusiveler için ayrı bir durum var mı bilmiyorum.
  4. Hakan06

Xbox savunmuyorum. Hatta xboxu direkt es geçiyorum. Gerçekten çok anlamsız bir konsol. Ne özel oyunu var ne de bi ekstra sunuyor. Bilgisayar çok daha mantıklı XBOX'a göre.
  5. Hakan06

Hocam 4k 120/60 fps olayı biraz yalan. PS5 patladı o konuda maalesef. Çamur gibi grafiklerde bazı oyunlarda oluyor. Pro kesinlikle beklenmeli bence.
  6. Hakan06

PS5 almak mı PS5 PRO beklemek mi mantıklı

Sony'nin kendisi çıkacak diye açıklama yaptı :D. PS5 zaten vadettiği değerleri veremiyor ve zorlanıyor zaten.
  7. Hakan06

PlayStation almak istiyorum ama ikinci el 4 mu sıfır 5 mi

Rica ederim.
  8. Hakan06

Hikayeli oyun oynayacaksan tek başına akar ama o kadar. PS almak bana hiç mantıklı gelmiyor bu devirde. PS almanın mantığı özel oyunlar çıkmasıydı ama kayda değer bir şey çıkmadı bu konsol nesline. 2-3 oyun sayılabilir anca.
  9. Hakan06

O zaman ps5 pro bekle tadını ala ala oynarsın.
  10. Hakan06

PS4 çok eski bir cihaz artık. Yeni oyunlara gücü yetmiyor. Hani bir umut çıksa bile grafikleri kırpılmış şekilde geliyor. Tatsız bir durum. 2024 Yaz aylarında PS5 çıkabilir tarzı söylentiler var. Beklemeni öneririm.
  11. Hakan06

Bence ikisini de alma. PS4 devri kapandı zaten. PS5'te çok güçlü bir cihaz değil. Şuan ps5 pro geliştiriliyor. Onu bekle bence. Yok illa alacağım diyorsan PS5 al.
  12. Hakan06

PlayStation 5 dualsense aldım orijinal mi anlayamıyorum

Yazılar ve logoların şekli üretim yeri ve zamanına göre değişebiliyor. Mediamarkt ve Bekodan farklı zamanlarda Dualsense aldım siyah ve beyaz. Logoların yeri ve yazılarının büyüklükleri farklıydı.
  13. Hakan06

Ps4 kontrolcümde sıkıntı var

Gönder bence ama kullanıcı hatası diyip ücret isteyebilirler fiziksel bir hasar varsa.
  14. Hakan06

Spider-Man 2 Grafikleri Hakkında

İyide hile değil bu. Adamlar seçenek koymuş. İsteyen açar isteyen açmaz.
  15. Hakan06

Spider-Man 2 Grafikleri Hakkında

Bu biraz komplo teorisi gibi olmuş. 8GB Vram olayı tamamen satış politikası. Sırf vram için bir üst seri ekran kartı alamaya yönleneceklerini biliyor firmalar. Nvidianın falan PS5'i salladığından değil yoksa.
  16. Hakan06

ps5 fiyatları daha düşer mi?

İmkansız 8-9k düşmesi.
  17. Hakan06

media market SONY DualSense 1300tl

Siyahını aldım geçen gün Arçelikten. Bir tane de beyaz istiyorum ama denk gelmiyor. Sadece siyah olması şanssızlık olmuş.
Top Bottom