PS5 de gereksiz bana kalırsa . PS4 gibi başarılı ve almak için bir sebep sunan bir konsol nesli olmadı ps5. Spiderman 2 bile hemen pc'ye geldi. PS5 sunduğu şeylere göre çok pahalı bir konsol.
Xbox savunmuyorum. Hatta xboxu direkt es geçiyorum. Gerçekten çok anlamsız bir konsol. Ne özel oyunu var ne de bi ekstra sunuyor. Bilgisayar çok daha mantıklı XBOX'a göre.
Hikayeli oyun oynayacaksan tek başına akar ama o kadar. PS almak bana hiç mantıklı gelmiyor bu devirde. PS almanın mantığı özel oyunlar çıkmasıydı ama kayda değer bir şey çıkmadı bu konsol nesline. 2-3 oyun sayılabilir anca.
PS4 çok eski bir cihaz artık. Yeni oyunlara gücü yetmiyor. Hani bir umut çıksa bile grafikleri kırpılmış şekilde geliyor. Tatsız bir durum. 2024 Yaz aylarında PS5 çıkabilir tarzı söylentiler var. Beklemeni öneririm.
Bence ikisini de alma. PS4 devri kapandı zaten. PS5'te çok güçlü bir cihaz değil. Şuan ps5 pro geliştiriliyor. Onu bekle bence. Yok illa alacağım diyorsan PS5 al.
Yazılar ve logoların şekli üretim yeri ve zamanına göre değişebiliyor. Mediamarkt ve Bekodan farklı zamanlarda Dualsense aldım siyah ve beyaz. Logoların yeri ve yazılarının büyüklükleri farklıydı.
Bu biraz komplo teorisi gibi olmuş. 8GB Vram olayı tamamen satış politikası. Sırf vram için bir üst seri ekran kartı alamaya yönleneceklerini biliyor firmalar. Nvidianın falan PS5'i salladığından değil yoksa.