Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Ps5 vs pc upgrade vs ps5 pro

hmm. Mantıklı ama 2 sene önceden oynamak var işin içinde. 2 senede konsolu satar pc yi yükseltirsin. Sonra da bir daha gömersin bu sefer gerçek gta grafikleri ile
  2. Heath Ledger

Ps5 vs pc upgrade vs ps5 pro

bence gta 6 için konsol derim. Pc ye 2 yıl sonra çıkacak
  3. Heath Ledger

Playstation Plus'daki Uno Oyunu Açılmıyor

Hocam ps5 im yok ancak youtube ve google de arama yaptığımda buna benzer sorunlar ve çözümleri çıkıyor. onları denediniz mi yoksa ilk işiniz bu foruma sormak mı oldu
  4. Heath Ledger

Evde bunu buldum nedir, neişe yarar?

çok eski duruyor işine yarar mı bilemem
  5. Heath Ledger

Hani araçlara yazılım atmak için bi cihaz bağlarlar ya. Aynı hesap
  6. Heath Ledger

Büyük bir ihtimalle bunu taktığın oyun konsolunun yazılımına girebiliyorsunuz. O işe yarıyor olabilir
  7. Heath Ledger

3060 vs 3060 Ti vs RX 5500 XT + PS5

Ps5 için daha beklenebilir bence. Sonuçta PlayStation serisi her sene güncellenmiyor. 5-6 sene sonra yeni konsol çıkacağını varsayarsak, yeni konsol çıktığında sizin konsol 5-6 yıllık olacak ve yorulacaktır. Birkaç sene daha bekleyip almak en mantıklısı. Hem oluşabilecek sorunlar giderilmiş...
  8. Heath Ledger

Ps4'de Cyberpunk 2077 oyununu nasıl iade ederim

Para lazımsa iade edebilirsin(nasıl edileceğini bilmiyorum) ama lazım değilse bekle. Zaten düzelir
  9. Heath Ledger

Altın Kaplama PS5 vs Normal PS5

Onların altın kaplama ps5 aldığı fiyata biz normal ps5 i zor alıyoruz. Altın Kaplama PlayStation 5'in Ön Sipariş Fiyatları Belli Oldu http://www.webtekno.com/altin-kaplama-playstation-5-on-siparis-fiyatlari-belli-oldu-h99116.html 1599585790 Up
  10. Heath Ledger

ps4 mü yoksa tabletmi

Tablet eğer Ipad ise ben olsan Ipad alırdım
  11. Heath Ledger

Konsolda oyun oynanır mı (keyifli mi)

Kardeşim önceden konsol oyuncusuydum. Pc yoktu ve çok keyifli geliyordu. Ancak sonra yeni nesil konsolları almaktansa PC aldım. Uzun bir süre PC kullandım ve konsala ellemedim. Uzun sürenin ardından konsala geçince eski tadını vermedi. Eğer hiç oynamadıysan konsolda denemeni tavsiye ederim...
Top Bottom