Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

Düzgün Bir PS 4 İçin Bütçem Ne Kadar Olmalı?

ps4 pro ps4 e göre daha güçlü her oyun için olmasada genelde birkaç yıl içinde çıkmış AAA oyunlar dışında 60 fps oynatır 1641921423 Eline sağlık hocam
  2. Kaneki Ken

Hocam ps4 30 fps oynatıyorsa o oyunu ztn ps4 pro 60 fps rahat oynatıyordur birde 2-3k arasına aradığın adam gibi oyunlu bulamadım bence de ps4 pro al sonra ikinci elden ucuza denk getirip al oyunları
  3. Kaneki Ken

Öyle desene hocam ona göre bakıyım bir dk 1641920932 Birde oyun derken sayı olarak tahmini bir şey var yoksa 2 3 oyun da yeter mi?
  4. Kaneki Ken

Bakıp geri dönüş yapacağım hocam 1641920678 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-ps4-parlak-kasa-1ad-orj-kol-1yil-garantili..mdl-prl-984113593/detay Mesela bu nasıl hem param güvende var hem de eski ve kendine ait mağazası var 1641920742 İlan...
  5. Kaneki Ken

il fark eder mi?
  6. Kaneki Ken

2-3k arası temiz bulabilirsin
  7. Kaneki Ken

Bu ps 4 alinir mi ?

2. el sorunsuz ps4 bakmak daha iyi olur fiyatı tuzlu
  8. Kaneki Ken

Xbox One S vs PS4 Sizce hangisi

Tamam saolun alıcağımdan değil de merakdan açtım ha kesin almıcam değil aladabilirim
  9. Kaneki Ken

Oyun fiyatları nasıl?
  10. Kaneki Ken

RTX 2060 pc var da emin değilim
  11. Kaneki Ken

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-x-box-one-s-1tb....27-adet-oyun-yuklu-emre-bilisim-939261679/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-ps4-1-tb-tertemiz-sorunsuz-961356542/detay Sizce hangisi
  12. Kaneki Ken

Ps4 controller kendi kendine sola dönüyor

Konsolda o harket eden yuvarlak şeylere ne deniyor hatırlamıyorum onun içine kürdan veya iğne gibi şeyler sokup içini temizliyio düzelten vardı forumda geçen ama o Xbox kontrolcüsünde yapıyordu büyük ihtimal aynı mantik
  13. Kaneki Ken

Ps 5 kol l3 analog ters çalışıyor

Attığın mesajları okurken anladım sendeki korkuyu zaten Türkiye şartlarında kimin başına gelse kalpten gider
  14. Kaneki Ken

Ps 5 kol l3 analog ters çalışıyor

Tekrar geçmiş olsun dostum
  15. Kaneki Ken

Ps5ten ps4e oyun aktarma

Evet olur
  16. Kaneki Ken

Bilgisayarım ile PS4 Takas olur mu?

Senin PC ile PS4 güç olarak yakın sana kalmış
  17. Kaneki Ken

PS3 ortalama sıcaklık değerleri

Sizin ki yine iyi bende gt 730 var boşta 33 34 derece yükte 90
  18. Kaneki Ken

Merak konusu Ps 5 mi xbox series x mi?

Theraflpos değeri olarak series x daha üstün tabi ki Türkiye şartlarından gamepass çölde su bulmak gibi bişey eğer özel oyun takıntınız ve görünüş dual sens gibi takıntılarınız yoksa series x derim.
Top Bottom