Arama sonuçları: *

1. Kanivi

PS5 PRO Duyruldu

Tip olarak bana kötü geldi
  2. Kanivi

Amerikadan ps5 getirteceğim dikkat etmem gereken hususlar neler?

priz kısmı trendyol hepsiburada amazon tarzı yerlerde 150-200 e satılıyo alırsınız o basit iş (dönüştürücüye güvenmiyosanız)
  3. Kanivi

Dualsensimin L3 tuşu kayıyor ne yapmalıyım?

kumandaları kronik problemi drift sorunu sag sola falan kaymalar oluyo
  4. Kanivi

Dualsens aldım orjinal mi bilmiyorum

bildiğim kadarıyla orjinal olmayan ürünlerin tetiklerindeki titreşim çalışmıyor bi oyuna girin deneyin birde biara çakmaklar konsola baglanmiyor gibi bir şey duymuştum
  5. Kanivi

Dualsens aldım orjinal mi bilmiyorum

kutusu falandami yok
  6. Kanivi

Orijinal ps4 kolu nerde bulabilirim

konsolda kullanicaksa orjinal şart
  7. Kanivi

İki kollu Ps5 slim en ucuz nereden alınır

yurt dışı yapabilirsen yurt dışı yapamazsan sarı siteden deneyerek alınır sıfır piyasası uçmuş bu fiyata bu konsollar deymez 1722533872 sıfır istersen önce konsolu ucuz biryerden sıfır (içinde tek kol ile)bul 2. biryerde indirime girer harici alırsın
  8. Kanivi

PS 5 GTA 6 kaç FPS olacak

düz ps5 de sabit 30fps olur bana kalırsa xboxdada aynı şekilde (xboxda şuan rdr2 bile dabit 30fps çalışıyor) 1722456761 1080p 60fps
  9. Kanivi

4K 49İNÇ TV PS4 PİKSELLER BELLİ OLUR MU

2k bile o boyutlarda standart oturma mesafesinde hissettirmez pixelleri bide 4k diyosun o dibine girsen bile belli olmaz yani
  10. Kanivi

Playstation 4 alınır mı ?

series x kullanıyorum kumandası dualsense den daha iyi ele oturuyor bana kalırsa gamepass de suan 310tl biraz pahali ama hala iyi memnunum
  11. Kanivi

Playstation 4 alınır mı ?

konsolun keyfi başka series s yeni nesil konsol alırsan series s al gamepass gibi nimet varken ps de kimmiş hem gamepass ultimate alirsan hem pc hem konsolda kullanirsin mis gibi oluyor
Top Bottom