Arama sonuçları: *

1. Kartal34

PlayStation alıcam altlarında yenilenmiş yazıyor?

Kısaca ikinci el. Uzun olarak bozuk veya kullanılmış ürünlerin kusurları giderilip bozuksa tamir edilip satılması oluyor.
  2. Kartal34

Bilgisayarım ile PS4 Takas olur mu?

Mat kasa parlağa göre çok daha iyidir kullanılabilir ama Slim kasa mat kasadan da bariz şekilde iyidir.
  3. Kartal34

Playstation 4 oyun önerisi

Spiderman 125TL şuan. Oynamadıysan al direkt. Veya GOW var 90 liraya o da baya iyidir.
  4. Kartal34

Vediği PS4 hangi kasa kaç GB kaç kol var hangi oyunlar var?
  5. Kartal34

PS4 ile kullandığı PC oyunlarda aynı performansı verecekse niye konsola geçsin ki?
  6. Kartal34

Bence takas etme. Elindeki sistem PS4 gücünde zaten PS4 özel oyunları hariç eline bir şey geçmez üstüne bilgisayarsız kalırsın.
  7. Kartal34

Playstation 4 Pro mu Xbox Series S mi ?

PC oyunu oynamak istemiyorsan PS4 Pro al geç. Ama oyun başı minimum 100-150TL vermek gerekiyor.
  8. Kartal34

PS5 icin samsung tv onerisi

Kronik bir sorunu yoksa o bütçede bu alınabilir: https://shop.samsung.com/tr/product/4134/?integration_ekran_ekranboyutu=50%22
  9. Kartal34

PS5 icin samsung tv onerisi

120Hz fiyat olarak çok pahalı ve büyük ekranlarda var genelde. 60Hz yeter derseniz zaten HDMI 2.1 de gereksiz oluyor 2.0 yeterli. Samsung Oled TV yok herhalde ama bütçe yetiyorsa Qled tercih edebilirsiniz. Ek olarak marka ve fiyat kısıtlaması olmadan alınabilecek en iyi TV bence budur...
  10. Kartal34

Ps3'E 4k Pro Indirdim Pes 2018 2021 Mod Sorun!

720P oynatır PS3 çoğu oyunu. Menüde ve YouTube benzeri uygulamalarda ise 1080P görüntü verir.
  11. Kartal34

Ps3'E 4k Pro Indirdim Pes 2018 2021 Mod Sorun!

Oyunu 4K oynatmasını beklemiyorsun herhalde o donanımla?
  12. Kartal34

Ps 4 ümü nekadara satarım

Çift kollu PS4 Pro aldım geçen 3000e. Hatta daha ucuza da ilanlar vardı sırf elden almak İçin fazla ödedim. Siz şimdi Slim 3000 ediyor mu diyorsunuz?
  13. Kartal34

ps 3 pes 2021 performans

Fifa 19 ve Pes 18 çıktı o konsola en son, sonrası yok PS3 için. Ek olarak PS3 için çıkan Pes 18 ile PC/PS4 için çıkan arasında da dağlar kadar fark var. PS3 donanımı PS4/PC de kullanılan yeni fizik motorunu kaldırmadığı için oyun Pes 18 adıyla çıksa da hala 2013lü yıllardan kalma oynanış...
  14. Kartal34

PS4 ve Koleksiyonum Ne Kadar Eder?

PS4 ve aksesuarlar 2800-3000 eder. Oyunlar hakkında fikrim yok. Daha 1-2 oyun zor aldım ben PS4’üme 😅
  15. Kartal34

Ps5 de gta 5 60 fps çalışır mı

Şuan 30FPS çalışıyor oyun.
  16. Kartal34

ps 5 nereden alabilirim vatanın stoklarında hep çok yakında diyor

Mağazadan al mağazada yoksa da sıraya gir ürün gelince al.
  17. Kartal34

Mgsv Phantom pain alınır mı

Control iyidir. Videolarına falan bakabilirsin. PS5 de RTX ile oynanıyordur büyük ihtimalle, teknik olarak da iyi oyun. Mafia Trilogy de iyidir. İlk oyunu (remaster) 15FPS aldığım için bitiremedim ama başı baya iyiydi. İkinci oyunu 2 kez oynadım o da baya iyi (ben klasik oynadım remaster olanın...
  18. Kartal34

O zaman (oynadıkların vardır illaki ama oynamadıklarına bakabilirsin): 1- EA Play alarak Jedi Fallen Order oynanabilir. 2- AC Origins iyi fiyata düşmüş o oynanabilir. 3- Control iyidir, her ne kadar PC de bedava verilmiş olsa da fiyatı fena değil. 4- Fiyatı biraz tuzlu olsa da Mafia Trilogy...
  19. Kartal34

Özel oyunların hepsini oynadın mı? Oynamadığın varsa hangileri?
  20. Kartal34

İyidir. Ama bence indirim bekleyip definetive experience versiyonu alın. Grafikleri PS5 için üzebilir ama. PS3/4 oyunu sonuçta 😅
Top Bottom