Arama sonuçları: *

1. K

Playstation dijital vs cd

Şuan ps5im yok alınca inşallah ben seni takip ettim bazen olunca vana mesaj atar mısın ilk defa playstationum olacak
  2. K

Mesela standart diye geçenlerde var cd yeri onlarda da oynanır değil mi
  3. K

Selamlar playstation 5 almayı düşünüyorum fakat bir arkadaş bana cdli alma eğer cdli alırsan sadece cd oyunları oynarsın bu yüzden dijital al dedi benim bildiğim böyle bir şey yok sadece cdli de artı olarak cd oyunları oynayabilirken dijitalde onları oynayamıyoruz arkadaşımın dediği doğru mudur ?
  4. K

Playstation 5 vs xbox series s

Haklısın ps plusın da öyle aham şaham güzel yanı yok ama bu saydıkların artı fifa Benim için fazlasıyla yeterli olacaktır
  5. K

Bilgisayarım ne iyi ne kötü orta sekmentte ama bilgisayarda gerçekten hiç bir şey yapmıyorum bu yüzden değişiklik olsun istedim bir nevi zaten neredeyse dengekiyor fiyat olarak sadece oyun parası kalıyor o kadarda olur 1751275129 Bende öyle düşünüyorum game passi de kullandım 400 oyunun 300...
  6. K

Valla ptururken geldi ama masrafa girmiyorum aynı para yurt dışından getiriyorum
  7. K

Selamlar arkadaşlar sizden öneri almaya geldim şimdi bir bilgisayarım var fakat oynadığım tek oyun fifa yaptığım tek şey youtubeden video izlemek böyle olmuşken dedim ki playstation 5 alayım daha güzel fifa oynarım ayrıca orada da YouTube var zaten fakat bunu bilgisayarı satıp alacağım fakat...
Geri