Arama sonuçları: *

1. L

PS5 120 hz çalışmıyor

PCde masaüstü genel yenileme hızı 144 ise Hz yüksek olunca Ghosting düşer. Siz pcnin ekranını 60 oyunun Hz 60 vereceksiniz o zaman ps5 ile karşılaştırip bakacaksınız masaüstü 144 verip oyunda 60 versen gene ghosting az olur freesnyc kapalı olursa. Demek istediğim bazi modeller 60hzde tekliyor...
  2. L

PS5 alacağım ama kararsızım..

Ekran kartlarında 5000. Serisi çıkmadan o sırada da amd karşı atak yapmadan ve fsr 3.0 ile ps5 pro muhtemelen ps6yi pazarlamaz diyorum. Bunları kesinlikle PS için beklemeye değmez dostlarım. 4k monitör alın benden size tavsiye 4k çözünürlükte PS özel oyunlarını oynayıp zevkinize bakın. Zaten...
  3. L

PS5 120 hz çalışmıyor

Youtubeden yazan ben değilim. Kutunun içinden çıkan hdmı kablo 2.1 standartta ve zaten tüm özellikleri kullanabilmen için yeterli. Monitörler fullhd 144 ise bu hızlara zaten hdmı 2.0 bant genişliği yettiği için üstünü koymuyorlar. Series s ve x kullandım ses duymadım. PlayStation ona göre daha...
  4. L

PS5 120 hz çalışmıyor

Selam yazışmalarını okudum sorularına cevap vereyim. Ps5 konsol ayarlarından çözünürlük 120hz ootomatik 1080p yapabilirsin ki konsolun zaten bu ayarlarda. Ps5te FIFA 60hz stabil oynatır. Ps5 ile tam uyumlu olmayan monitörlerde vrr filan olmaz. Konsol modu olmaz. Ghosting arkasında hayalet...
  5. L

ps5 fat mi slimmi slim ile ilgili biraz korkum var

Slim fat farki boyut ve CD kompakt olması. Slimlerde güç kaynağı problemi çıkmaya başladı diye biliyorum. Fat 1216 serisi alabilirsin sorunsuz. Slimler daha pahalı. Hemde Türkiye garantili olmayan yurtdışı slim ile tr cihazı olan fat kasa arasında ki fark 3000tl civarında. Tr cihazı 19 bine 2...
  6. L

Ps 5 almak istiyorum ama

Ben olsam TV'ye ps5 alır orda oynarım hikayeli oyunlar TV'nin ses sistemi ile çok sarar. Pcn varmış zaten bende monitör 4k 32 inç var o yüzden zevkli oluyor 60hz modunda ps5 ile her şey gider bu Tv'de.
  7. L

Ps 5 almak istiyorum ama

Bende de PC vardı özel oyunları için 4k 144 hz monitor ile set halinde aldım. Konsolların gücü belli dostum. Bazı oyunlar gerçekten çok optimize örnek verirsem god of War Ragnarok. Çok keyif aldım 4k oynarken 80fpslerde stabil oynatıyor ve grafikler gerçekten çok tatmin edici. 1080p monitörden...
  8. L

Ps 5 almak istiyorum ama

Ps5 ve PC kullanıcısı ve 4k monitör ile kullanan bir kullanıcı olarak destek atmaya geldim. Öncelikle pcn yoksa ilk PC al konsol alma. Konsol alacağım illa oraya karışma dersen ps5 slim 2016 sürümü diye geçer fat dediğiniz ise 1216 son sürümü 1116 alma. 1016 alma şuan en son sürümü 1216 al. Ama...
Top Bottom