Arama sonuçları: *

1. Lloydˢᵗᵉʳ

PS5 İle Gelen Dualshock Kol İle FC 24 Oynanır mı?

Yani Dualsense'in fiyatı 3K civarından başlıyor, o da ithalatçı garantili hatta (orijinalliği kesin değil). Eurasia garantililerse 4K'ya gidiyor benim gördüğüm kadarıyla. Epey fahiş geldi. Dualsense alınacak yerler konusunda daha tecrübeli birinden yardım alabilirseniz daha iyi olur gibi...
  2. Lloydˢᵗᵉʳ

Hangi kolun layout'una aşinaysanız o kolu almanızı öneririm. O şekilde daha çok keyif alırsınız bence. Ben PS koluna alışık olduğum ve Detroit gibi Dualshock teknolojilerini kullanan oyunlar oynayacağım için DS4 aldım (linkini paylaştığım kol). DS4Windows ile kullanıyorum, oldukça memnunum. PS...
  3. Lloydˢᵗᵉʳ

DSX: Dualsense'i PC'de efektif kullanabilmek için yazılım => https://dualsensex.com/download/ Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunmakta. DS4: Bildiğimiz Dualshock 4. ODM: OEM gibi ama tasarım üretici tarafından yapılıyor bildiğim kadarıyla, malzeme kalitesi genel anlamda daha iyi oluyor...
  4. Lloydˢᵗᵉʳ

PS layout'uyla oynamak istiyorsan alınır elbette. DSX de indirirsen daha iyi oyun deneyimi yaşarsın. Dualsense'teki teknolojileri kullanan oyunlar oynamayacaksan kaliteli ODM ya da orijinal DS4 de bakılabilir.
Top Bottom