Arama sonuçları: *

1. LokmanBey

Aynı oyunun PS4 ve PS5 CD'si arasında nasıl bir fark var?

Kusura bakmayın hocam sorunuza gelirsek arada bayağı bir teknoloji farkı var ps 4 ve ps 5 arasında oyun içi iyileştirmeler ve fps kısıtlaması varsa onu kaldırmışlardır
  2. LokmanBey

Aynı oyunun PS4 ve PS5 CD'si arasında nasıl bir fark var?

Hocam CD'li versiyonlar daha pahalı oluyor genelde ve içinden oyun haritası ya da oyunla alakalı bir kaç şey olabiliyor
  3. LokmanBey

Logitech G29 Aldım İptal Etmeli miyim?

Hocam direksiyon setine o kadar para verilir mi verilmez mi tartışmasına girmeyeceğim ikinci elden temiz bulabilirsen oralara yönelebilirsin kendim logitech dfgt kullanıyorum ve gayet iyi beklentilerimi karşıladı diyebilirim g29 alırsanız daha çok zevk alırsınız hem h vites hem de direksiyonun...
  4. LokmanBey

Ps vita alınır mı ?

Hocam dersen gezerken yada oturduğum yerde oyun oynamak istiyorum diye alınabilir ama artık oyun çıkmıyor bunlara bunlara razı isen alabilirsin
  5. LokmanBey

PlayStation 4’ü mü Satayım mı?

xbox series s alabilirsin
  6. LokmanBey

xbox 360 veya ps 3 alınır mı

Bu doğruysa artık fifa 08 bide cs 1.6 atarız internet kafede
  7. LokmanBey

xbox 360 veya ps 3 alınır mı

Valla üzlüldüm la diğer ülkelerdeki kişiler xbox series x mi olsam playstation 5 mi olsam diye düşünüyor bizde 10 yıl önceki konsolları almaya çalış yazık valla
  8. LokmanBey

PSP alsam pişman olur muyum

Hocam psp oyunlar çıkmıyor artık eski oyunlar var sadece dersen ben eğlencesine almak istiyorum alabilirsin ama fazla bir şey bekleme
  9. LokmanBey

playstation 5 fiyat artışı

10. LokmanBey

PS 5 mi Xbox series x mi almalıyım

Xbox almalısın
  11. LokmanBey

2. el PS4 almayı düşünüyorum, virüs sıkıntısı olur mu?

Hocam o sizin kararınız ama alıcam diyorsanız gidip bakın alırsanızda eve geldiğinizde güzelde kolonya ve ıslak bez ile temizleyin :)
  12. LokmanBey

PlayStation 5 > 10 Million ilk üretim

Hocam türkiye fiyatı ile 2.el tofaş alırsın asdbahdsbasdada
Top Bottom