Arama sonuçları: *

1. Mutluleymun

Ps4 fat kasa alacağım. Ancak bir sorum var?

Teknoloji işi şans işidir dostum 10 kişiden 8'i sorun yaşayıp sen yaşamıyorsan cihazın sorunsuz olduğu anlamına gelmez
  2. Mutluleymun

Ps2 oyunu kabul etmiyor

Korsana girer mi bilmiyorum ama ortalama bir bilgisayarınız varsa emulatör yükleyip sorunsuz oynayabilirsiniz
  3. Mutluleymun

Sony Playstation 5 Digital trendyol stoklarında var

Dostum vergi düşmesi bir şey değiştirmiyor Playstation daha 7.5k diye paylaşmadığı sürece o fiyat 8.3k kalacak vergi düştüğü için digital halini yeterince indirimle sundular zaten satışa
  4. Mutluleymun

Playstation'dan herhangi bir haber gelmedi stoklar olmadığı için indirdiklerini düşünüyorum
  5. Mutluleymun

7500 ne zaman oldu ?
  6. Mutluleymun

PS5 ne zaman stoklara girer?

Bunlara para kazandıracağıma çöpe atarım daha iyi
  7. Mutluleymun

Sıra nasıl alacağım?
  8. Mutluleymun

1-2 aya Ps5 almayı planlıyorum stoklara gelir mi birdahaki ay veya 2 ay sonra ve verginin eski haline dönmesi nedeniyle fiyatlar düşer mi?
  9. Mutluleymun

Ps4 kolu yada dualshock 4 pcde çalışırmı

Çalışıyor.
  10. Mutluleymun

Fifa 21'i PS4 için en uyguna nasıl alabilirim?

Ps store veya 2. elden başka bir şeyden alamazsın ben diğerlerine güvenmiyorum
  11. Mutluleymun

PS4 ALMALI MIYIM? BAKARSANIZ SEVINIRIM

Her çıkan yeni oyuna 400-500 verecek maddi gücün varsa alabilirsin ama pro aşağısını almanı önermem.
  12. Mutluleymun

PSP alsam pişman olur muyum

Oyun var mı yanında
  13. Mutluleymun

PSP alsam pişman olur muyum

Psp alabilirsin telefondaki emülatörler kaldıramıyor oyunları kasıyor ucuza bir tane bulursan al yanında oyunlarıyla beraber.
  14. Mutluleymun

Ps5 vs 2060 Superli kasa

Pc alıp taksitleri bittiğinde Ps5 almaya karar verdim teşekkür ederim yardımlarınız için.
  15. Mutluleymun

Ps5 vs 2060 Superli kasa

Geriye uyumluluk olayı Ps'de de var ve exclusive oyunları için alacağım zaten Ps'i Xbox'ı pek sevmiyorum.
  16. Mutluleymun

Ps5 vs 2060 Superli kasa

Ps5 alırsam en az 2K-4K arası bir monitör de gerekecek toplam 10-12k arası bir fiyat tutacak PS5. PC şu anda daha mantıklı gözüküyor.
  17. Mutluleymun

Ps5 vs 2060 Superli kasa

Arkadaşlar ortalama 3-4 ay sonra kasa dizmeyi planlıyordum ancak 3-4 ay sonra Ps5 çıkma ihtimalinin olduğu aklıma geldi ve kararsız kaldım şu an Casper Excalibur laptopum var işimi görüyor sizce Ps5 mi almalıyım yoksa monitör+2060s'li sistem mi.
  18. Mutluleymun

Hangi ps4 ?

Hocam saçma gelmesin ama ikisini de almayın paranıza yazık edersiniz. O parayı biriktirip Ps5 almaya çalışın biriktiremezseniz zaten Ps5 çıktığında düşecek Ps4 fiyatları o zaman alırsınız.
  19. Mutluleymun

PS4 TEŞHİR ÜRÜNÜ

Kanka Ps5 arefesindeyiz bence Ps4 almak yerine o parayı bir köşeye koy biriktirmeye çalış.Baktın biriktiremiyorsun zaten Ps5 çıktığında fiyatları düşer o zaman alırsın parana yazık etme teşhir ürünü için
Top Bottom