Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yücel

PlayStation 5 modelleri arasında farklar nelerdir

evinde kocaman bir kutu istemiyorsan (hele cdli versyonu) slim göze daha çok hitap ediyor
  2. Oğuzhan Yücel

Hala PlayStation 3 alırmı

sahibinden bakın orda dükkanı olan arkadaşlara sorun denettirirler genel olarak izmirde benim 3 dükkan vardı 3üde denetirdi oralarda da öyledir
  3. Oğuzhan Yücel

hiç fikrim yok hocam korsana sonuna kadar karşıyımdır oyunlar zaten ucuz istanbulda yaşıyorsanız deneyip alabileceğiniz yerler var
  4. Oğuzhan Yücel

ps3 klasik oyunlarını oynamadıysan bence al oyna sonra satar one s alırsın zaten 2k dan aşağı ps3 kalmadı piyasada 1679938577 Hocam bende de kutulu kırık olmayan 500gb slim var 2 kol 25 oyun var kutlu bu fiyatlara alan cidden varsa bende satayım bari
  5. Oğuzhan Yücel

Elimde Ps3 var fiyatı ne eder

hocam adam bana 500 lira dedi 2 güzel laf edip kapattım onların fiyatlarına ne kadar ekliyim sari sitedeki ilanlara bakıyorum hak etmiyor çoğu yazdığı fiyatı aklımda 1000 900 liraya satmak var ama alıcı çıkar mı bilemiyorum
  6. Oğuzhan Yücel

o adamlar al sat yaptıkları için fiyattan baya kırpıyor en iyisi kendin satmak şuan verdikleri fiyatlar çok ölü tahmin edilmıyor
  7. Oğuzhan Yücel

Arkadaşlar elimde yadigar ps3 var ve artık oyunlarını ezberlediğim için satmak istiyorum kırık değil kutusuna kadar duruyor ederi ne yapar acaba 23 adet orijinal oyun 2 adet orijinal kol mevcut 1tb yada 500gb hatırlamıyorum
  8. Oğuzhan Yücel

PlayStation 3'te oynamalık oyun önerisi yapabilir misiniz

peki ps3ü ne kadara satarım 25e yakın oyun ve 2orijinal kol ile
  9. Oğuzhan Yücel

Ps3 süperslim 48 oyun kırdırılmamış çift kol kaç TL

700 eder ben 24 oyun 3 kolu 800e koymuştum 700den teklif verip durdular bende satmadim ama simdi kur arti o yuzden 900 e satabilirisin
  10. Oğuzhan Yücel

PS4'ümü Satsam Ne Kadara Satarım

Hayırlısı olsun şimdiden
  11. Oğuzhan Yücel

PS4'ümü Satsam Ne Kadara Satarım

Minimum 2300den satarsin cok rahat ama hedefin 2500 olsun
  12. Oğuzhan Yücel

PS3 dualshock'unu bilgisayarda kablosuz olarak kullanma

Bildiğim ve denediğim kadarıyla ps3 kolu pcye bağlanmıyor çok denemiştim zamanında ama olmamıştı
Top Bottom