Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

GTA 6 için PS5 alınır mı?

Elbette sadece gta 6 için almıyorum ama ana sebebim o çıktığı gibi oynamak istiyorum ve eve bi arkadaşım geldiğinde fifa vs atmak için alıyorum Zaten exculusive oyunların bi kısmı pcde var oynuyorum 1737116602 PS5 Pro'ya o parayı vermek istemiyorum maalesef. PS6 için uğraşmam açıkcası dediğim...
  2. OdinSonThoR

GTA 6 için PS5 alınır mı?

Selamlar GTA 6 için PS5 almayı düşünüyorum Rockstars ilk konsola çıkartma geleneğini devam ettirecek gibi hissediyorum oyunun çıkışına vakit varken alıp kenarda durması benim için okey bir durum. PS5'in CDli sürümünü alıp yanına kol ve fifa almayı düşünüyorum bu CUH muhabbetleri fln vardı PS4 de...
  3. OdinSonThoR

PS5 YENİ VERSİYON???

Dediğiniz alttakiler gibiyse sadece kol çıktı Hepsinin ortası aynı muhtemelen kapaklarını alacaksınız
  4. OdinSonThoR

PS4 vs. XBOX ONE X hangisi 2021de alınmalı?

Sizin oyun zevkinize kalmış. Exculusive oyunları oynayacaksanız ps4 mantıklı Ama çok param yok oyunlar için derseniz gamepass çok mantıklı olur
  5. OdinSonThoR

PS4 almayı düşünüyorum ekstra neler almalıyım?

Selamlar PS4 almayı düşünüyorum. 2. elde 1500-1600 tl seviyelerinde buldum ekstra ne kadar masraf çıkartır. PSN üyeliği fln hiç bir bilgim yok. Exculusive oyunları oynayacağım sonra salona koyar arkadaşım geldiğinde 1-2 el oyun fln oynamak için açarım. Online oynamak için değil de sadece 2 kişi...
  6. OdinSonThoR

Bu monitör nasıldır ?

Hangi monitör ?
  7. OdinSonThoR

The Last Of us Part 2 PS 3 te var mı ?

Maalesef. PS4 lerde oynayabilirsin.
  8. OdinSonThoR

Temiz PS3 Kaç Tl'ye Bulunur ?

9. OdinSonThoR

Temiz PS3 Kaç Tl'ye Bulunur ?

Kendi ilanının reklamını yapmak. Nereden baksan kral hareket.
  10. OdinSonThoR

PS4 Slim Olanlar Oyunlardan Görüntü ve Konsol Görüntüsü Atsın

Espri yaptığını sanıyorsun galiba ama yaptığın esprilerimsi kelime grupları komik değil Boş yapma
  11. OdinSonThoR

PS4 Slim Olanlar Oyunlardan Görüntü ve Konsol Görüntüsü Atsın

Eeee Gud jok ama komik olmamak
  12. OdinSonThoR

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV ÖNERİSİ????

Bende nanocell önerecektim ama
  13. OdinSonThoR

Ps1 Açılıyor ancak görüntü gelmiyor

Bende yaklaşık 6 senedir yarı aktif kullanıyorum sağlam cihaz bendeki de Oyun taktığında gelmiyorsa gözü sorunludur.
  14. OdinSonThoR

Konsollardaki vergi oranı düşürüldü

Eeee Ps5 10K ???
  15. OdinSonThoR

PlayStation 5'e zam geldi!

Napim sanki para varda alacağız 1609158756 Slim olsun bizim olsun
  16. OdinSonThoR

Linkteki dualshock orjinalmi

Tavsiyem eğer 2. kol olarak alacaksan bu dualshock bu kontrolcü rampage in çıkartmış olduğu neredeyse yarı fiyatına olan bir kontrolcü bu videoyu izleyerek bilgi edinebilirsin
  17. OdinSonThoR

31 Aralıktan sonra oyun konsol vergilerini düşüreceklerini söylüyorlar doğru mu?

yıl sonuna kadar uzadı o 1608217469 Ben inanmıyorum
Top Bottom