Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Yurtdışı kapalı kutu PS5 Slim alınır mı?

Teşekkür ederim hocam, bakacağım. ^^
  2. PurpleWebb

Açıkçası elden almayı düşünüyordum, Kahraman Konsol'daki ürünler 2 yıl TR garantili mi acaba? Ya da sorun olması durumunda ilgilenirler mi? Malum yaşadığım şehirde bulunan bir mağaza değil. :/
  3. PurpleWebb

Yani daha düşük fiyata fat kasa PS5 ler var bulunduğum şehirde. İstanbulda bir şeyi bulması daha kolay olur Samsun'a nazaran. Kaldı ki 3 sene Ankarada yaşadım çalıştım, memlekete döndüğüme bazen lanet ediyorum. Aradığım şeyi bulmak bayağı zor Samsunda. Bulsam da seçenek kısıtlı oluyor maalesef...
  4. PurpleWebb

Samsun hocam.
  5. PurpleWebb

Merhabalar. Fiyatlar daha da artmadan PS Exc oyunlarını oynamak için PS5 almayı düşünüyorum. 50" 4K 120Hz LG OLED TV'm var. Sarı sitede bulunduğum şehirde bir ilan gördüm ve ilan sahibini aradım. Elinde yurt dışı sıfır kapalı kutu PS5 Slim 1TB olduğunu ve son fiyatının 18.500 TL olabileceğini...
  6. PurpleWebb

PS5 almak mı PS5 Pro beklemek mi

Parayı kura çevirip beklerseniz daha iyi hem paranız erimemiş olur hem çıktığında PS5 Pro almış olursunuz.
  7. PurpleWebb

yeni laptop veya ps5

Elinizdeki laptopu satmayacaksanız direk PS5 alın derim. İnternetteki günlük işlerinizi rahatça laptoptan halledip, PS5 ten de güzel güzel oyunlarınızı oynarsınız. :) Daha bunu söylemek için çok çok erken, en az bi 5-6 senesi daha var PS5 in. Onu o zaman geldiğinde düşünürsün. :) Kaldı ki PS4...
  8. PurpleWebb

Playstation 5 GTA VI Kaldırır Mı ? Arkadaşlar

Lafi agzimdan cimbizla aldin hocam kdkdkdk
  9. PurpleWebb

Playstatin 5 te ps4 oyunları oynanıyomu

https://www.playstation.com/tr-tr/support/games/ps5-backward-compatibility-games/
  10. PurpleWebb

PS5 Türkiye Garantisi.

Tamamdır çok çok teşekkür ederim. Cevaplarınızı arkadaşıma ilettim. Fiyat farkını ödeyecek durumda kendisi. Eurasia Garantili yazandan almaya karar verdi. Ayrıca ürün geldiğinde özellikle faturasını da kontrol ettireceğim. Umarım bir sorun çıkmaz. Tekrardan hepinize çok çok teşekkür ederim...
  11. PurpleWebb

PS5 Türkiye Garantisi.

Hmm. O zaman Eurasia garantili almak daha güvenli oluyor değil mi?
  12. PurpleWebb

PS5 Türkiye Garantisi.

Anladım teşekkür ederim. Peki şunu sorabilir miyim? İthalatçı garantili yazanlar neden daha ucuz oluyor acaba? Neredeyse 2.5K TL falan daha ucuz oluyor. Sebebi nedir?
  13. PurpleWebb

PS5 Türkiye Garantisi.

Anladım. Peki ürünü satın almadan önce anlamamızın mümkünü yok mudur? Hani iadesiyle vs. uğraşmayalım diye diyorum.
  14. PurpleWebb

PS5 Türkiye Garantisi.

Merhabalar. Bir arkadaşım PS5 bakıyor. Ancak ürünün TR garantili olup olmadığını anlayamıyoruz. (Ben de konsollardan pek anlamıyorum.) Ürünün TR garantili olup olmadığını nasıl anlarız? Nelere bakmamız gerekiyor? Mesela bazı ürünlerde ithalatçı garantili yazıyor, bazılarında yazmıyor. Ne anlama...
  15. PurpleWebb

Ps5 için f/p harici harddisk önerisi

Hayır ben PC için kullanıyorum, oyundan ziyade verilerimi yedekliyorum. Ancak şundan eminim ki, oyunların boyutları aynı değil. PC sürümü ile PS sürümleri farklı oluyor.
  16. PurpleWebb

Siz bilirsiniz. :)
  17. PurpleWebb

Bende kullanıyorum tavsiye ederim. Western Digital Elements 2 TB WDBU6Y0020BBK 2.5" USB 3.0 Taşınabilir Disk - 1.339 TL
  18. PurpleWebb

2023 de ps4 slim alınır mı?

4K da oynayacaksanız PS4 Pro alınabilir. Ama ilerde çıkacak olan Exc oyunları da oynamak istiyorsanız bütçeyi biraz daha artırıp en azından PS5 Digital Sürüm almak daha mantıklı.
  19. PurpleWebb

İyi bir pcnin yanına ps5 almak?

Oyunlarına ayıracak bütçen varsa Exc oyunlar için alınabilir, ama bence yine de gereksiz masraf olur. Oynamak istediğin PS Exc oyunlar varsa PS5 veya PS4 Pro kiralayabilirsin, illa 4K takıntın varsa uygun fiyata alırsın veya kiralarsın bir PS4 Pro onunla tüm Exc leri 4K da oynarsın. Kaldı ki...
  20. PurpleWebb

PS4 Pro bu fiyat mümkün mü?

İkinci elde minimum 7.5K PS4 Pro fiyatları.
Top Bottom