Arama sonuçları: *

1. P

Ps5 slim alınır mı??

Hocam oynanmaya değer kaç oyun vardır ? Bunu görebileceğim bir site varmı?
  2. P

🔴PlayStation vs Xbox🟢

Pc var Rx 6650xt li her oyunu oynayabilirim ama ben ps istemiştim . Çevrem ve çoğu forum bana 4070 super sistem al diyor . Oyun fiyatları çok canımı sıkıyor. Keşke şöyle düzgün bi oyun kataloğu olsa 1738872934 Gow ragnarok oynamadım tlou uncharted yok 4070 super sistem al diyorlar kasanı sat...
  3. P

Ps5 slim alınır mı??

Hocam öyle dedi çok umursamadım ama oyun fiyatları ortada . Hep bi ps fanboyu olmak istemiştim. Ama hiçbir zaman olamayacağım
  4. P

🔴PlayStation vs Xbox🟢

Hocam her oyunu açıcak bir pc var ama ben deneyimi için ps düşünüyordum yani almamalımıyım?
  5. P

🔴PlayStation vs Xbox🟢

Anlıyorum hocam yorumlar için sağolun bir arkadaşım hiç girme o işe oyunlar çok pahalı demişti ona da çözüm bulsam direkt alıcamda oyunlar çok pahalı hocam ya
  6. P

🔴PlayStation vs Xbox🟢

O kadar diyorsunuz yani
  7. P

🔴PlayStation vs Xbox🟢

PlayStation almak istiyordumda arkadaşlar 3bin lira bir oyuna verilmez . Xbox oyun fiyatları iki kat daha düşük oluyormuş ama Ps kadar iyi oyunları yok. Siz neyi seçerdiniz?
  8. P

Ps5 slim alınır mı??

1 sene sonra ne olacak? Neden 1 sene dediniz? Off keşke xbox kadar geniş bir kütüphanesi olsa
  9. P

Ps5 slim alınır mı??

Mesela hocam bu sene içinde çıkmış güzel indirimleri söyleyebilirmisiniz? Ben geçen rdr2 aldım 200 liraya çok ucuz bir fiyatdı. Ancak diğer oyunlarda indirimli hal bin lira hocam
  10. P

Ps5 slim alınır mı??

Konforundan ve teknolojisinden dolayı yoksa gta6 yü erken oynamak gibi bi beklentim yok
  11. P

Ps5 slim alınır mı??

Salonda tv var 2k monitör düşünüyordum . Ama oyun fiyatları cidden almam çok zor olucak gibi
  12. P

Ps5 slim alınır mı??

Arkadaşlar ps seçen insanlar neden ps seçiyor. Şuan ortalama bir rx6650xt sisteme sahibim ve yanında ps alcaktım ama arkadaşlarım beni durdurdular. Çünkü oyun fiyatları gerçekten pahalıymış ve kolu kontrol etmek zormuş. Sizce ps plusa rağmen almaktan vazgeçeyim mi? Öğrenciyim ve uzun bir süre...
  13. P

Ps5 2k da kaç Fps Verir?

Eğer alabilirsem samsung odysey g5 g55c alıcam hem 7 bin lira hemde 2k monitör diye
  14. P

Ps5 2k da kaç Fps Verir?

Performans modu güzel gözüküyormu hocam ? Ben youtube dan bakayımda farkı anlayamıyacağım yüksek ihtimal
  15. P

Ps5 2k da kaç Fps Verir?

Nasıl yani 60fps alabilirmiyim? Hem neden performans modu?
  16. P

Ps5 2k da kaç Fps Verir?

Ps5 slim ile 2k bir monitör bakıyorum da sizce ps5 için 2k monitör alınır mı?? Suan elimde bir adet 1080p var ancak ben hem bilgisayarımda hemde konsol alınca oynamak için 2k monitör almak istiyorum. Kaç fps alırım? İnternette bulamadım hiç böyle video. Oyun akıcı olurmu?
Geri