Arama sonuçları: *

1. R

Dying Light 2 CRACKED!

Sistemi olan herkesin parası olduğunu düşünüyorlar bu çok tuhaf sistemi belki 4 sene önce aldım. Aldıktan sonra belki babam belki ben işten ayrıldım maddi durumum kötü stresliyim bunu takan yok. Herkes crack kullanmayın diye tutturmuş.
  2. R

Dying Light 2 CRACKED!

Bende crack desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın. Benim sistemimde ben bir çok oyunu en düşük ayarlarda oynayabiliyorum god of war bitirdim mesela geçen epic in 130tl kuponu sağolsun. Ama sistemi ben yıllar önce uygun bir fiyata almıştım 4-5k anca eder gt1030 ve 9400f bulunuyor içerisinde.
  3. R

Dying Light 2 CRACKED!

Aynı mantık üzerinden devam edelim sen markete para vermedin o verdi bu vermedi kimse vermedi. O market battı. Sonra başka bir şeye ihtiyacın olunca o marketi kullanamayacaksın.
  4. R

Dying Light 2 CRACKED!

Dostum böyle diyorsun ama bir gerçek var artık oyunlar düşük sistemlerde bile çalışabiliyor mesela gt 1030 ile oyun oynayabiliyorum ben her şeyi en ucuza kaçılmış bir pc ile de oyun oynanabiliyor düşük fps bile alsa adam az parayla eğlenmek istiyor kaldı ki eskiden PlayStation ve xboxlar pahalı...
  5. R

Playstation 4 titreşim farkı

Kolun titremesi kapalı olabilir oyunda titreşim açık olmayabilir veya kol bozuk olabilir.
Top Bottom